[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (3)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
聽講今晚eason黎左
完左未??十二點啦禍
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由
聽講今晚eason黎左

真係? 佢好似好耐冇睇jy既演唱會
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

你是我堅強的唯一理由好好聽呀!容小姐把聲唱呢類歌好夾
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

你是我堅強的唯一理由
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

你是我堅強的唯一理由好好聽呀!容小姐把聲唱呢類歌好夾

其實去到真係唱咩都無所謂
氣氛好正 好似同全場人都有共鳴
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

終於
你地有冇人有睇到馬天佑ig story
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

終於

真係抽中左?
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

終於

3 張點唱紙 , 真係抽中左佢?
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

終於

聽講今晚eason黎左

Source?
聽講今晚eason黎左

Source?

佢唔係同eason 炒大獲
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

終於

仲有
想知有冇抽中到佢地
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

終於

仲有
想知有冇抽中到佢地

抽中左馬天佑恐嚇我個張
仆街中移動唔知做乜撚野完左場上唔到網

佢唱告解之前,問左個第一排妹妹想聽咩歌
個妹妹話世上只有
好彩祖話世上只有唔係Side Track所以無唱到
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

終於

仲有
想知有冇抽中到佢地

抽中左馬天佑恐嚇我個張

睇黎掟左好多張落去
(或者係造馬 )
今晚

告解
煙霞
你是我堅強的唯一理由

終於

仲有
想知有冇抽中到佢地

抽中左馬天佑恐嚇我個張

睇黎掟左好多張落去
(或者係造馬 )

咁呢首都好呀,真係未唱過Live
唔似得煙霞同告解呢啲老是常出現,其他人勁大反應囉,咩料呀
聽講今晚eason黎左

Source?

From JF 好多人想eason上台但JY話人地係黎聽歌
聽講今晚eason黎左

Source?

真架,全場哄動左半分鐘,係咁嗌Eason個名
之後祖打圓場,話佢係黎睇show,無諗住開金口
其實抽歌擺明造馬 我覺得有幾首仲未出既佢想留返尾場先唱
其實抽歌擺明造馬 我覺得有幾首仲未出既佢想留返尾場先唱

唱完煙霞之後抽個陣話難得濟,掉左佢
聽講今晚eason黎左

Source?

唔知會唔會post相
聽講今晚eason黎左

Source?

聽講今晚eason黎左

Source?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞