[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (3)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
其實我錄哂成場 不過想trim咗先拎出黎

而家有
星圖
與碟同眠
黃色大門
最後的茱麗葉 (半首
時不與我

想要可以tg
https://t.me/hsyly

有冇人有錄到男朋友與歌..同全首最後的julia??

男朋友與歌 同 最後都有 不過係果三個幾鐘既錄音度
9 Apr 2017

男朋友與歌
缷妝
臨床+如果睡袍太少布
想得太遠
金銀島
Whats up
再見我的初戀 (過場
上次坐飛機
吹沙入眼
花城
身嬌肉貴

好奇一問...
其實係咪每場開首都會唱一兩句最好時光先唱男朋友與歌?
因為我記得5號慈善場係冇啦啦一第一句就唱咗最好時光先..

今日都係
點解唔係尋晚唱It doesn't matter呀

有個人大叫唔想聽就唔會點足四場啦

求link

今日唱k 心淡

頭先
最後的julia
沙堡壘

真係轉哂

如果有人可以share 最後的julia既live 錄音就好啦
仲係好掛住6/4既晚上 好想睇多場坐多次時光機
有無人可以share 比之前幾晚既錄音
Telegram: @jf9562

而家有
星圖
與碟同眠
黃色大門
最後的茱麗葉 (半首
時不與我

想要可以tg

just trim it

要啲時間 你可以tg住我先 今晚交貨

求share

而家有
星圖
與碟同眠
黃色大門
最後的茱麗葉 (半首
時不與我

想要可以tg

安全起見,backup 左個 file 先 trim

please pm
tg @gaibay
好想聽還未同何苦
但3場都撞唔到
不過今日有時不與我

星期三

星期三

thanks
今晚有花城
然後我冇諗過真係有吹沙入眼
時不與我 上次拉闊聽過但今次再聽都好正
開波個陣jy又翻炒當年你地聽日要番工 係咪要聲巴士呢個位
唱與蝶lur歌詞結果再唱個句
今晚反應真係正到爆 仲好過29錄影個場

白定黑tee 賣得快啲
今晚有花城
然後我冇諗過真係有吹沙入眼
時不與我 上次拉闊聽過但今次再聽都好正
開波個陣jy又翻炒當年你地聽日要番工 係咪要聲巴士呢個位
唱與蝶lur歌詞結果再唱個句
今晚反應真係正到爆 仲好過29錄影個場

不停瘋狂拍手
真係勁好氣氛
無錄哂左
好想聽還未同何苦
但3場都撞唔到
不過今日有時不與我

呢兩首我都好想聽 好想睇尾場呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞