[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (3)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
放棄,等出碟算
11:41完

係咪唱多左幾首點唱歌

時不 煙霞 螢

螢之前抽中最好時光 同最後的茱麗葉

3首但係咁遲完
好唔好反應

好啊

有件事令我好撚躁
開場之後 完咗頭一part隔離果對男女先入場
條肥佬係咁打喊路打出聲 仲係全程郁身郁勢
仲聽到佢話首首都唔識 唔識咪撚入場啦
之後到點唱果時就走咗

唔撚係 fans 就咪撚嘥張飛啦

場撚場都有呢d仆街
紅館都話個場大 屌你apa細場fans想睇都冇飛
就係比呢d入去睇

幾時香港先有實名制 要做quiz先買得飛去杜絕呢啲仆街
條友話賣左

係咪唱多左幾首點唱歌

時不 煙霞 螢

3首但係咁遲完
好唔好反應

好啊

有件事令我好撚躁
之後到點唱果時就走咗

480, J行?
又唔中
已經6:00 10秒前交左表

巴打你邊組

成日覺得66組會易中d 應該真係得極少量

屌..我都唔中..1800我頭半分鐘都入到去登記都冇

我都中咗呀

我今曰張480都係1200買返嚟

係咪唱多左幾首點唱歌

時不 煙霞 螢

3首但係咁遲完
好唔好反應

好啊

有件事令我好撚躁
之後到點唱果時就走咗

480, J行?

G行! 同埋都好多人出出入入好騷擾
又唔中
已經6:00 10秒前交左表

巴打你邊組

成日覺得66組會易中d 應該真係得極少量

屌..我都唔中..1800我頭半分鐘都入到去登記都冇

極少係咪得5張內
放棄,等出碟算

我都放棄喇 好想睇埋聽日
放棄,等出碟算

我完全見唔到有人放
放棄,等出碟算

我完全見唔到有人放

唔想睇有無人放啦
睇完又嬲
快啲完快啲出碟啦
最fd果4個有3個有飛
利申唔中
睇完演唱會 我都重新煲過哂joey 啲cd

毒癮太深

毒癮太深

覺唔覺sidetrack高質過主打

毒癮太深

覺唔覺sidetrack高質過主打

有意思

係咪唱多左幾首點唱歌

時不 煙霞 螢

3首但係咁遲完
好唔好反應

好啊

有件事令我好撚躁
之後到點唱果時就走咗

場撚場都有呢d仆街
就係比呢d入去睇

咪係囉..點解仲要用實體飛
用身份證確認入場唔好咩

除左嫌麻煩之外 其實蛋記可能有份炒其牛
屌你老母臭系 晚撚晚都係會有啲乜都唔撚識 完全好似被逼去睇個啲人架喎 呢啲仆街一撚定唔會係自己買飛 究竟係點樣得黎架啲飛
仆街保險公司 贊助還贊助 唔撚好用演唱會啲飛黎cool 客啦屌

係咪得香港演唱會係咁撚19

我都想知係咪得香港演唱會先要出贊助飛咁on9
仲要特登整場贊助場
我都唔中,頭先睇完我既最後一場了
不過已經很滿足,對尾場既感覺係

由他去 別再追…

係咪唱多左幾首點唱歌

時不 煙霞 螢

3首但係咁遲完
好唔好反應

好啊

有件事令我好撚躁
之後到點唱果時就走咗

場撚場都有呢d仆街
就係比呢d入去睇

咪係囉..點解仲要用實體飛
用身份證確認入場唔好咩

頭先坐我前面有幾個都係咁
唱到whatsup / medley 郁都唔郁
死開啦呢d死PK
阻住地球轉 生人霸死地
我都唔中,頭先睇完我既最後一場了
不過已經很滿足,對尾場既感覺係

由他去 別再追…

趕快想想 Next concert 幾時
佢ig d cake原來係歌迷送 有錢到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞