[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (3)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
尾場$2000一張$880有無人有興趣?因為一定買要連位想搵人一齊夾

貴得濟啦

問左好多個黃牛佢已經最平 有個$880開價$3500張都夠膽

480賣幾錢呀

480賣1500 呀!

屌哂你地班仆街黃牛,生仔無屎忽,生女去做雞仲要無錢收個種

痴撚線架我問14號隻牛話row j 5600一張
尾場$2000一張$880有無人有興趣?因為一定買要連位想搵人一齊夾

貴得濟啦

問左好多個黃牛佢已經最平 有個$880開價$3500張都夠膽

480賣幾錢呀

480賣1500 呀!

480飛?

貴得濟啦

480賣幾錢呀

480賣1500 呀!

cls

貴得濟啦

480賣幾錢呀

480賣1500 呀!

cls

炒上腦
最後悔係無睇文化中心同埋同eason嘅拉闊

我就後悔當時因為考試而冇睇starlight 1+2

當年會考我都照去睇哂part 1 and 2

咪又係考得幾好, 去一晚演唱會差得幾多

貴得濟啦

480賣幾錢呀

480賣1500 呀!

480飛?

1080,不過都係痴撚線架啦
一切從音樂開始 播緊 it doesn't matter
20年前個個記得祖係話長洲飄色
跪求錄影場搵人點it doesn't matter同玩家
其實我覺得蛇都幾好聽

當年既廁所位

有唱過live咩

N6唱左咁多場

我都係1314先第一次睇咋

X2
其實我覺得蛇都幾好聽

當年既廁所位

有唱過live咩

N6唱左咁多場

X2

Starlight好正

算啦今次實出碟唔好益黃牛啦

Why not both
好彩n6開始都冇再miss

我由starlight 開始次次睇
正式做fans係n6

我由starlight 開始次次睇
正式做fans係n6

我由未知開始中意, 不過都係ten most wanted先開始買碟
starlight先係第一個演唱會

當年既廁所位

有唱過live咩

N6唱左咁多場

X2

Starlight好正

算啦今次實出碟唔好益黃牛啦

所以第一個場景都係擺 starlight poster
當年因為冠希哥令到joey有得開starlight part2 ,屋企人果陣做蛋記有飛派,自此中意左祖祖😍😍 淨係睇過容李,今次食左牛牛聽晚睇😍😍

開part 2真係可一不可再
part 2 好似有請嘉賓環節..好似請過eason

我覺得容李好屈機 好睇過周杰倫

當年會考我都照去睇哂part 1 and 2

咪又係考得幾好, 去一晚演唱會差得幾多

當時只係鍾意聽佢d歌
而且只係窮學生,咁就miss左
有冇人好鐘意故弄玄虛
有冇人好鐘意故弄玄虛

本身對他狠過你無咩特別感覺

但係經過依個演唱會,幫依首歌升左level

佢個part 好正 好睇到抖唔到氣
有冇人記得啲錄音係第幾個post 度同埋幾多樓

揾唔返

本身已經好鐘意 佢今次唱完日日loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞