[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (3)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
尾場$2000一張$880有無人有興趣?因為一定買要連位想搵人一齊夾

我呀
尾場$2000一張$880有無人有興趣?因為一定買要連位想搵人一齊夾

我呀

真?不過唔知個黃牛賣左未,問左佢再pm你

我呀

仲要最後兩張呀 留tg pm你呀絲打
今日唱k 心淡

頭先
最後的julia
沙堡壘

真係轉哂

如果有人可以share 最後的julia既live 錄音就好啦
仲係好掛住6/4既晚上 好想睇多場坐多次時光機
有無人可以share 比之前幾晚既錄音
Telegram: @jf9562

5號之後 出街搭車聽歌剩係聽容祖兒 中哂毒

日日返工都係煲Side Track Playlist

我都係
岩岩聽到金銀島

我都係
岩岩聽到金銀島

好掛住JY式笑話
戇尻連尼住用幾多日前去數日子,睇撚到我眼都突

我都係
岩岩聽到金銀島

好掛住JY式笑話

同我一樣 每日個腦同訓緊個時都loop住呢歌
好辛苦

我都係
岩岩聽到金銀島

好掛住JY式笑話

同我一樣 每日個腦同訓緊個時都loop住呢歌
好辛苦

好鍾意金銀島同What's up,成個演唱會僅有既快歌,超正

耀輝
仲有無人搵到尾場飛 或者想搵人夾
真係好想睇
鍾意左佢好多年 但近年開始比較少留意
本身對依個演唱會都不予原望
但星期六睇完一場之後真係
啲感覺 回憶返曬嚟

我都係 好似中左毒咁

我都係 好似中左毒咁

我都係,演唱會後遺症
會唔會有人有琴晚唱借過既錄音
Jy佢喊到唱唔到然後又大合唱
會唔會有人有琴晚唱借過既錄音
Jy佢喊到唱唔到然後又大合唱

做咩又喊呀

我都係
岩岩聽到金銀島

好掛住JY式笑話

我果場 佢隻假狗碌落樓梯真係笑死 仲要碌左兩次
跟住又話自己唔鍾意靚仔 有人大嗌師兄 跟住佢話"唔好咁啦 今晚auntie係到"

我都係
岩岩聽到金銀島

好掛住JY式笑話

我果場 佢隻假狗碌落樓梯真係笑死 仲要碌左兩次
跟住又話自己唔鍾意靚仔 有人大嗌師兄 跟住佢話"唔好咁啦 今晚auntie係到"

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞