[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (3)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
所以已經放棄左尾場
天價真係買唔起

炒飛仲西過炒波鞋

點解可以炒到咁貴?因為真係有人肯比五,六千蚊出來買一張飛
講真比原價貴超過五百我都唔會考慮
所以已經放棄左尾場
天價真係買唔起

炒飛仲西過炒波鞋

所以已經放棄左尾場
天價真係買唔起

炒飛仲西過炒波鞋

問多幾個facebook account
對唔住大家 隻牛加左價話有人出6800/3

都on 撚99 咪買啦仆街

唔撚買啦 佢不斷加緊價
依家開我7200/3 on99
如果頭先啲巴絲真係有興趣俾contact你地自己問啦

屌佢老母坐地起價
黃牛死全家
所以已經放棄左尾場
天價真係買唔起

炒飛仲西過炒波鞋

開多幾個facebook account
所以已經放棄左尾場
天價真係買唔起

炒飛仲西過炒波鞋

五,六千一張飛,失哂理智咁
不如我儲起d錢,過兩年後睇十場紅館吧啦
可以聽足佢唱三十個鐘
以蛋公司既性格一定唔會阻止佢再開演唱會

同埋本身蛋公司一開始制定1080/880/480票價,就係考慮完市場需求+消費者既購買力,覺得呢個票價係最合適,至於供應方面係佢同埋祖兒可以控制去開幾多場,而家咁樣炒到幾倍法,代表先前蛋公司都覺得過高
(否則d飛就一早set 到賣幾千蚊一張)

利申:睇左幾場都冇幫襯黃牛,係u take過econ courses

真係好想睇多場
袓袓今個演唱會把聲難得咁靚又無病
有無人夾4 月13?
880 stall 位1650 一張

有無人夾4 月13?
880 stall 位1650 一張

好想睇多場
仲幻想緊會唔會有合理既尾場
5號之後 出街搭車聽歌剩係聽容祖兒 中哂毒

日日返工都係煲Side Track Playlist

我都係
岩岩聽到金銀島

好掛住JY式笑話

演藝學院係唔畀帶畜生架

我都係
岩岩聽到金銀島

好掛住JY式笑話

演藝學院係唔畀帶畜生架

所以我帶左隻假狗
有冇人有興趣夾14號stalls row o 1500一張

希望好人有好報 可以換黎一張尾場飛

我都係
岩岩聽到金銀島

好掛住JY式笑話

演藝學院係唔畀帶畜生架

所以我帶左隻假狗

有冇人有興趣夾14號stalls row o 1500一張

絲打 我有啲興趣 tg: yuenki131
戇尻連尼住用幾多日前去數日子,睇撚到我眼都突

Tg pmed

[member]有冇人有很忘嘅錄音
26,29/3 同5/4 先有唱到 [/
我要trim好咗..唔要成段過[
thanksmember]

自己download goldwave trim啦~~~

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞