[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (3)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike

睇左幾多場呀你

今晚第3場

妒忌

你都可以架!

黃牛貴到扒左係到,有錢買多幾隻碟好過啦

有冇買軒叔隻演唱會

BD先買

軒post 巴打話隻cd 質素低
唔知買唔買好

留意下圖書館會唔會有得借,有既借黎聽左先
屌好想睇啊
等左7年喇
屌好想睇啊
等左7年喇

巴打無睇過?
諗住拎兩張紙點心病同心賊難防

如果你拎到兩張紙的話

拎我貼張相去印啦

如果一張紙寫兩首歌會唔會比祖話

會冇效

八婆一定唔唱

4月5號果一場就係有位小朋友寫左2首歌:人人起勁+派對機器
個傻婆唱左一句人人起勁之後就問觀眾想聽邊一首,最後當然派對機器歡呼聲大d
屌好想睇啊
等左7年喇

真心 點都要睇返場
仲回味緊我睇果場
有fb live
岩岩祖祖開live 話1015有Fb live
諗住拎兩張紙點心病同心賊難防

如果你拎到兩張紙的話

拎我貼張相去印啦

如果一張紙寫兩首歌會唔會比祖話

會冇效

八婆一定唔唱

4月5號果一場就係有位小朋友寫左2首歌:人人起勁+派對機器
個傻婆唱左一句人人起勁之後就問觀眾想聽邊一首,最後當然派對機器歡呼聲大d

睇心情
尋晚唔寫點解都唔唱

個個時間似係唱k?

個個時間似係唱k?

似係唱16號愛人/心淡個陣

啱啱都睇到

邊到開live話

邊到開live話

Fb

個個時間似係唱k?

似係唱16號愛人/心淡個陣

個 caption仲話到時一齊大合唱

邊到開live話

祖 fb live 話今晚 22:15 有 fb live

邊到開live話

Fb

死人FB無通知既,平時唔想睇個啲就係咁話我知

邊到開live話

Fb

邊到開live話

Fb

有開到喎我
似係為尾場fb live作好準備

邊到開live話

Fb

有開到喎我

Set 埋follow 做top display

但平時live notification 係由1-5分鐘delay. 正常既

邊到開live話

Fb

有開到喎我

Set 埋follow 做top display

但平時live notification 係由1-5分鐘delay. 正常既

我去到依家都係無通知
唔知點囉囉攣 佢會唔會唱
留名
坐定定等 fb live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞