[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (3)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
唉屌 去左睇電影節
睇完fanclub場唔敢期待呢場 點知氣氛都好好
雖然都係聽唔到花城 但兩場歌單都好唔同 好滿足

佢係講擇偶條件既時候 唔小心將「唔鍾意靚仔」 差啲講左做「唔鍾意男仔」 全場起哄

我坐山頂位個個石頭咁
好心讓返d位出黎啦
連唱whatsup 都唔拍手,個個”橋”哂手

佢係講擇偶條件既時候 唔小心將「唔鍾意靚仔」 差啲講左做「唔鍾意男仔」 全場起哄

我坐山頂位個個石頭咁
好心讓返d位出黎啦

頭先段 live 見到坐第一行有條仔,又撳電話又冇反應

我坐山頂位個個石頭咁
好心讓返d位出黎啦

我都見到
個八婆肯定唔好受,唯有望住最前學生妹,同埋後面肥dodo既陳奐仁

我坐山頂位個個石頭咁
好心讓返d位出黎啦

我都見到
個八婆肯定唔好受,唯有望住最前學生妹,同埋後面肥dodo既陳奐仁

load左一陣 如果阿祖即場開班㩒電話撚波,相信fans無異議
琴晚又自抽自己似艾辛笑死我
今晚邊個有飛,快啲黎報到

仲有兩晚 好唔想完
琴晚又自抽自己似艾辛笑死我

唔怪得d人話我似某球星, 我自己都覺得好似lol

今晚終於到我

仲有兩晚 好唔想完

想快啲完
忍得好辛苦

又係我

仲有兩晚 好唔想完

想快啲完
忍得好辛苦

快啲完快啲出碟
今場係我睇嘅最後一場,唔捨得,睇過1080, 880, 今次480,應該都好似大家咁講無乜反應

今場係我睇嘅最後一場,唔捨得,睇過1080, 880, 今次480,應該都好似大家咁講無乜反應

都唔係既,你唔好期望會郁哂手腳咁,但係拍手掌同某啲時候瘋狂大叫,都有$480份
琴晚係唱二人浴 但改慢左我覺得冇咁好聽同迷幻
一收到已經即填
想買totebag大約要早幾多去排
屌原來6點先開始
一收到已經即填

6點前登記作廢
較定較鐘先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞