[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (3)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
想要個黑色totebag 琴日去售罄 有無人幫到手買
係咪蛋公司啲黃牛賣唔去益返fc

如果係既都算佢有番啲良心

我地可能想得太遠,黃牛射落海都唔會做好心

根本就係 佢地賣一張賺幾錢 其他賣唔出佢地都唔會賤賣

尾場Vip最後單丁5000@冇其他
岩岩問黃牛
尿袋帶左相機同電都帶左
尿袋帶左相機同電都帶左

錢呢
尿袋帶左相機同電都帶左

錢呢

比左fd買飛
身上得返100蚊
記得帶筆去點唱

一切準備好
第一次睇唔到尾場,好傷心

有個fb jy fans 都係咁打

我係繼n6之後第一次

無係FB打到,果個唔係我黎

我係繼n6之後第一次

佢啲細show都我有買飛架

話時話你個fd有無搵你睇演唱會
雖然自己無得睇 但係今晚最後一場喇好唔捨得
過咗今晚 無論呢度定jf forum又會靜返

未咁快靜嘅,仲有 DVD/ Bluray 怒屌區

Cut talk或者加埋d濕鳩effect 既預左比人屌到開花啦

1314同starlight隻dvd

1314 叫好過 starlight 架喇
1314 最衰係隻水晶球

核變生蟲水晶球 買平裝版係明知之選

屌啊 我個舊都係咁 佢老闆有蛋架真係

已到演藝 好興奮
雖然自己無得睇 但係今晚最後一場喇好唔捨得
過咗今晚 無論呢度定jf forum又會靜返

未咁快靜嘅,仲有 DVD/ Bluray 怒屌區

Cut talk或者加埋d濕鳩effect 既預左比人屌到開花啦

1314同starlight隻dvd

1314 叫好過 starlight 架喇
1314 最衰係隻水晶球

核變生蟲水晶球 買平裝版係明知之選

屌啊 我個舊都係咁 佢老闆有蛋架真係

個陣我有諗過訂
等唔切無買到
睇完水晶球實物加評語好彩無買
真係好撚核突呀
fc仲未有飛到
fc仲未有飛到

竟然
已到演藝 好興奮

我都到咗

fc仲未有飛到

竟然

我驚一場歡喜

係咪每個concert 都要 binc 一次

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞