2020 Nursing Master (pre-reg)

770 回覆
12 Like 7 Dislike
個網站都係2020 entry subject to approval 係咩意思
真係唔知
但我地老師講2020開始得$10000同埋要gpa過3
和記閂水喉
啲姑娘見我哋唔係親生仔 又冇話點教我哋嘢
有咩睇/做都俾咗佢哋自己護士學校啲人先
黎緊placement 有無機出HA呀?
個時聽講係一半同學仔出和記 一半HA既
冇一半咁多 3成HA啦
巴打/絲打 介唔介意tg 請教你多D資料ah
依加好迷惘

呢個我tg: manicey
大家可唔可以加返我入tg!!
@chemicaltoxical
Agger
利申 MN學生
Hello the link is not available:( wanna ask you more
想問到時我nursing degree gard,想讀返個master,但一定同返工時間撞(part time都應該係?),應該點算?
係wm會俾時間進修咁?
都想做幾年工先再讀返書 但係時間方面驚撞。
求加tg 🙏🏻🙏🏻
https://t.me/hey_hi_bye
求入@Steve_RogersHK
求入GP🙏🏻🙏🏻
@rufina_aa
求入tg🙏🏻🙏🏻
@rufina_aa
求入tg
@wing_yyy
Hello
Hi 我想問你嗰陣有冇收到電話叫你補交文件?
Hello 我想問係咪interview 完咗 會有人叫你補交文件,就代表有offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞