2020 Nursing Master (pre-reg)

770 回覆
12 Like 7 Dislike
poly唔係6月30先DEAD咩
Cu收晒人啦
係 但佢一路in一路派offer
2020 sci fg 想報入nursing 但我見poly pre reg要我既post secondary qualification approval 係未就咁upload 自己既transcripts 先?因為仲未出到grad 既transcript 定係冇得咁報?
用住最latest嘅先
快啲同自己間U申請transcript
我冇upload,係之後referee再寄俾佢,我submit到啊,一係你試吓第二個瀏覽器囉
我都係咁嘅情況
絲打你搞掂咗未?
因為我琴日先諗住報
所以想交左申請先 之後再補返
點知佢死都要我up埋reference letter
一樣
其實我本身係諗住下年先報cu
係啱啱先見到原來poly未deadline先諗住拿拿聲報
但而家咁遲都唔知仲淨幾多位
我都係原本打算下年報 咁啱知道原來poly未dead
Reference letter又未r到,但我畢咗業都3年
但你搵老細寫唔得?
我諗緊而家臨急臨忙搵人寫 然後最後可能in都冇得in
然後下年又搵人寫好尷尬
但係我老細預我長做,如果叫佢寫 佢知我想走,到時又冇offer,好尷尬
咁你打算點
我都係可能問番我以前讀書既prof睇下佢肯唔肯幫我寫
想問poly master有冇人收到interview?
完全無回音....
Ching你幾時交表架?
一月中,一直都係Application being considered....
我四月apply,六月頭有interview
啫係無行...
我就算有interview個網站都係寫application being considered你check多次email啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞