2020 Nursing Master (pre-reg)

770 回覆
12 Like 7 Dislike
唔係
同CU一樣都係開比全世界讀
不過學費平D同有船咁解
交左啦 係咪無望
點解個個話poly未必開到?唔係每年都開到?
想問下poly係咪交完form先交推薦信?
因為你係hello2020
我5月尾先報poly 係咪可以收皮
不過我本身已經有醫療行業經驗(係咩就唔方便講 行頭太細一講就自爆)
Dse有sci都有5同5*(phy chem)
宜家好驚連in都冇得in 我特登做兩年嘢儲錢去讀 宜家有300k應該夠3年生活
但真係遲咗報好驚冇得讀又要等多年 最近仲resign咗
巴打我都諗住報,但我apply 既時候唔知點解submit唔到,一禁submit佢loop番去叫我upload files for qualification. 但我冇qualification同埋呢個唔係非必要咩
Apply既時候洗唔洗交埋reference letter?因為我仲未有referral 冇得upload。會唔會我係呢個原因所以submit唔到application呢
認真?如果咁報有機會壓價。而且OU master讀中醫
真係無乜人講CU Nursing master既野,有無人知吾係pre-reg 洗吾洗面試?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞