2020 Nursing Master (pre-reg)

770 回覆
12 Like 7 Dislike
絲打幾時apply同收到interview通知架?1st round?
Btw好奇係咩野嘅醫療問題
都係講下啲醫療新聞你有咩睇法咁,都係吹水
睇到上面話得返2x個位 灰左
想問有冇人20/3 in完CU收到offer?
佢話4月中會出
到依加都仲未收到係咪可以死心
希望係派左70個offer姐 未必個個Accept offer既就好
First round?
唔係呀 前幾個星期先interview完
希望大家都快d收到offer
Sor 自膠 覆錯
希望大家都快d收到offer
應該係 我2月報
但原來11、12月已經一路in緊收緊人
睇返舊po舊年有人六月先收到offer..
所以唔洗咁灰心嘅 唔得咪11月再報
加油呀大家
幾個星期前interview應該係First round applicant? 估唔到First round已經收70
如果唔得之後如果去報nursing school又收咗 讀緊再報?真係有志加入醫療體系唔想浪費時間
唔會啦 first round 應該係一二月派左offer果啲..
poly依家開番 可能陸陸續續多啲人放番啲位出黎
i know that feel bro

但如果真係有心做 一兩年浪費左又算係啲乜..
都係嘅 我今年都遲左apply 因為未完全confirm自己係咪行呢條路 我蠢左 應該一早apply先...
本身都報左另一個master,但而家都諗住放棄,一心行nursing,如果唔收,可能下年再接再厲。
但係first round報名2月29先完 所以2月29前報應該係計first round applicant?
唉 打定輸數 等7月報HA
HA 諗住報邊個
我都想報
我比較想知Ha嗰啲係咪要讀理科先報得
唔係
你幾點in?知唔知group in 定individual?
HA報RN 啦緊啦
啱啱先知HA都係讀三年
8皮嘢 平好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞