2020 Nursing Master (pre-reg)

770 回覆
12 Like 7 Dislike
我就3月頭都有叫我補交
有冇人同我一樣係報2nd round?
Polyu?
我前日報 係味已經變左第2 round
Btw polyu 係幾時開始報到?
I mean CU 嘅 2nd round
PolyU我都係前幾日先apply,唔肯定係咪2nd round,但睇樓上講好似前排都仲係subject to approval,未知開唔開到course,但見到佢deadline係30/4,就報左先。

我CU係30/3先交application,但見到咁多人已經有interview同offer,我會唔會已經收得皮
我三月中聽talk話已經派左7x個offer
total得9x個offer
但我估佢應該會繼續出interview機會
咁大獲得返2X個
想問下poly係點apply上佢官網搵黎搵去都搵唔到點apply
試吓search PolyU Eadmission
佢應該係要登入左Eadmission先再apply
好嘅
Btw睇上面好似有人講收到polyu interview通知
係呀 我見到佢地係3月報
4月頭報反而未有
好似3月比報
https://www38.polyu.edu.hk/eAdm/register.jsf

Create an account之後揀programme, 揀pre reg nursing master (course code :53081)之後填曬佢交$就得
收到poly interview了二月尾[/left]報既,三月中有提過補交文件
我12 月報PolyU 咩消息都冇
今日收到?幾時in呀?
讀完degree 去報nursing school會唔會好不智?
我都係咁諗
絕對係 寧願博master la
慘我都係前幾日先報
搞唔掂遲啲去報HA搏一搏

利申Final year second hon low d
之前聽 info talk 佢話一岩就收
所以喺越早報越好
佢有話每年都有唔少人會 reject offer
所以一定有機
如果只係為個牌唔介意學歷 其實無咩所謂
但你做落去想升 其實都要繼續讀上去
我會揀 Master 搏一搏
有冇人係最近in cu?感覺好hea咁,想問完就收工咁
問咗咩
自我介紹同問咗啲醫療問題10分鐘內搞惦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞