2020 Nursing Master (pre-reg)

770 回覆
12 Like 7 Dislike
日日都check email了,佢3月中叫我send過啲補充文件嘅....send左就一直等到而家...
想知大家咩年紀決定讀nursing master
求加 tg: rubbishteenager
如果兩個月咁計,我最近apply咪都無得in
我岩岩交左幾日,我個status都係application being considered 好想佢快啲出email比我
咁都好啲, 因為我ug 嗰時做嘢多過真係讀書,自己又唔夠人聰明,gpa死都唔過3⋯
想報都冇得報冇考phy chem bio淨係Poly有interview
有冇人今日in完Poly呀
Poly 出咗interview???
係呀,我4月尾apply 的
通常幾時出interview
利申:六月頭申請
求加tg : hktvmall1234
應該第二批in
係咪讀完個 nursing master 唔洗再讀多個master 去做APN
唔係
呢個master只係for無NURSING牌嘅人轉行而非進修
想升APN一樣要經驗加讀一個專科MASTER進修
想問你地幾歲讀nursing master??
會唔會唔in就派offer,都就到deadline
唔洗讀多個master 但係要做夠5年先可以升apn 呢個係HA set既rule
之前cu既admission talk都有提過佢地有個畢業生做咗五年RN之後就升咗APN 而CUHK個page都有提到專業晉升既野 自己去望清楚啲/去admission talk/打去問 好過係度問啦大把人伏9你
有無人收到polyu offer啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞