2020 Nursing Master (pre-reg)

770 回覆
12 Like 7 Dislike
自覺醫術未夠班,因為中醫好多野係好難字面上解釋到,死背考試高分冇乜用
大把同學考試一般但係醫術好好,係講個悟性同天份,我覺得自己冇乜
係唔係收到CU offer 就唔洗再諗Poly

利伸:下年報
因為收到offer時係3月中,果時Poly都仲未有聲氣,CU要月底前交第1個sem學費$32,500做留位費...
我自己都prefer CU多啲,所以唔報Poly了
利申:本科Poly讀
啱先都收到poly offer了
Poly 仲未有interview
想問有冇人同我一樣?
如果宜加先報poly仲有冇機?
Poly一早交左表仲係完全冇反應
in左冇offer,係咪收得皮
其實做乜要咁執著個honor,有人可能interview好,有人可能出嚟做野的experience好
個個都有first hon嘅話,讀返自己本科啦
有機
我都遲apply但7月嚟緊好似仲有1個interview, 唯有睇下到時自己有無
可能你等多一兩個星期會有呢ching
7月會派多輪interview ?
聽講話係希望到時一齊in到一齊入啦
CU係咪已經派晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞