今日啱啱睇矖5季breaking bad 好撚正

367 回覆
231 Like 4 Dislike
所以唔係Saul goodman
唔好睇 明明bb 入面好撚正又sharp
呢套 普通美劇
人地就係前傳講佢心路歷程講佢點由Jimmy變saul
套劇描寫jimmy仔唔會輸得過breaking bad
Bitch
Better call Saul 唔係講呀Saul 講Jimmy 明問題係邊未?
中間好悶
即係證明你未睇到第3 4 季囉
套野係慢熱,但睇耐左你就知佢精彩之處
下下用bb先入為主一定會唔好睇
人地就係講佢個演化過程,佢走去話人地唔係講saul
睇死佢第四季ending jimmy拎番個牌變saul果度都未睇
淨係睇果段Jimmy 同Kim bb d戲已經係世界級
見到樓主連Jesse都可以錯足成個post就無名火起
Jeese?
Ching sick ball
炸雞佬

https://youtu.be/SlZZFX8lqbg

I AM THE ONE WHO KNOCKS
Bcs好撚正 一定要睇
即係代表啲咩?有咩暗示?
yo bitch
I am not in danger I am the danger
BB有好多都唔記得劇情了但記得當時係追住睇唔瞓
老婆線唔係出哂名悶到趕客咩
幾年前係Netflix 睇左全集同Better call Saul, 已經差唔多唔記得晒,呢幾個月先係YouTube 上面睇精讀,大熊觀影幾好,精讀埋脫獄同其它高分新劇
我覺得唔悶, 反而對白sir個角色好重要
睇完覺得其他劇好垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞