今日啱啱睇矖5季breaking bad 好撚正

367 回覆
231 Like 4 Dislike
想睇 但要聽西班牙文就有D唔想開始
有呢d咁既經歷先令佢大個仔
佢最後果季好似變左二世祖咁 雖然佢無哂親朋戚友 但係都唔會頹到周圍派錢丫 連saul 都忍唔住話佢低能
yeah bitch magnets oh!
咪5A嗰兩個計劃囉, wiki話其實magnet條橋現實唔work
第5季好唔好睇 成十幾年前既神劇 有冇跌watt
屌 眼殘 睇錯prison break
主線白老師同jesse
外傳saul goodman兩兄弟都講緊一種人生既實況
懷才不遇 資源錯配既現實
人生往往就係一個咁搞笑既事
你要轟轟烈烈咁幹一番大事
定還是潦倒不願咁過一個他人賦予自己既人生
白老師同saul都選擇好頑強咁抵抗命運既安排
而兩套野既副主角都做緊一個反襯
而最後佢地都因為呢兩個人去做出不同凡響既改變
第5季係最好睇
爆到飛起
唔睇不如唔好浪費時間睇呢個series
想問下最後saul 點 果集飛住睇唔記得左
最後點?要睇BCS首集最頭果5分鐘
即睇
全套劇好似得jesse有個好結局希望佢唔使淪落到saul咁
頂 睇到第5季一半 好想睇下大家討論 唔小心禁左入泥仲睇到啲結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞