今日啱啱睇矖5季breaking bad 好撚正

367 回覆
231 Like 4 Dislike
佢地唔係同另一間大law firm 打緊老人院單官司,穩操勝券等分錢咩?
就算要貼錢炒左Chuck 都應該無事?
仲有WW每殺一個人就會學左少少被殺個人既習慣,例如WW整三文治比Krazy-8時Krqzy-8要佢飛邊,之就算WW殺左Krazy-8之後佢每次整三文治比自己都會飛邊
但係單官司應該有排都未settle
公司冇錢到要Howard自己貼錢賠比Chuck
講開Salamanca 家族好想知Nacho會有咩下場
點解廁所本書會有gale留字?
希望佢唔會死
Gale 係本書入面寫左啲敬仰嘅心聲/新詩
然送比偶像WW
https://youtu.be/duKL2dAJN6I
呢段Jimmy Kimmel 扮得好似

https://youtu.be/duKL2dAJN6I

呢段Jimmy Fallon 扮得好似
在私佢好照顧白sir一家, 知道佢有cancer幫得嘅都幫, 白sir兩公婆耍花槍嗰陣都冇嫌佢地麻煩
在公佢係好有正義感,對工作上心,做事唔係下下by the book但目的都係緝毒
人無完人, 我覺得Hank係唔值得死
hamlindigo blue
點解我netflix揾唔到bcs
打better call saul應該有
or絕命律師
直接打better call saul都無 得brba 關唔關我係澳洲事 係咪版權唔同
我之前果4季都係netflix睇
可能關事,我見fb 鬼佬話佢地區上年Netflix 先到s4
Netflix is the exclusive video-on-demand provider for the series and makes the content available in all its territories, except for Australia and New Zealand.[71] In Australia, Better Call Saul premiered on the streaming service Stan[75] on February 9, 2015, acting as the service's flagship program.
ipad netflix更新完ios d字幕變到超大點搞
啱啱睇完第四季睇到最後我就好似同white一樣放鬆

btw 幾鍾意炸雞佬
點解咁講
呢套好睇d,好鐘意jimmy and Kim
等左好耐
What’s GOT?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞