今日啱啱睇矖5季breaking bad 好撚正

367 回覆
231 Like 4 Dislike
Jane
Howard其實係一個幾重情既人,不過有時太緊張HHM
相反Jimmy真係可以好狠好絕情
個人覺得成套最正嗰個位係
Mr white落毒毒個小朋友之後屈落Gus度
我一開始真係以為係Gus做
咁決裂之前佢都好照顧佢親大佬嘅
WW想殺佢滅口咁濟啵,已經唔講Walt 一直咁操控利用佢
愈睇愈鐘意Mike Gus Jimmy/Saul
本來一切都好地地而且得來不易
之後.....
但Jane貪錢又導jeese吸毒
Mr. White知道佢對Jeese冇好影響所以先唔救佢
r/FuckChuck
電影一般般 但做fans睇到好感動
完美句號
次次BCS做嗰陣都有人問返入面啲BB reference, 我覺得睇咗BB先可以100%享受BCS
Jane又唔識白sir, 佢企喺jesse角度幫佢諗啫
我覺得某程度上其實Walt真係當Jeese係自己粒仔嘅
因為其實有冇Jeese都唔係太影響到Walt建立自己王國起碼喺幫Gus做嘢之後
好明顯真係想益Jeese所以先叫返佢返嚟幫手
只不過Jeese真係唔係做大事嘅人所以先搞咁多嘢到最後Walt要殺佢
成套野得一個好人,就係妹夫
啱呀,當時佢真係好錫Jesse
Hank
都唔係
佢因為自己要破案而非法竊聽
又衝動打柒Jeese
又妒忌兄弟升職
之後又因為怕自己冇得撈而唔講Walter就係Heisenburg要堅持自己查
結果累死埋steve
大家覺得睇咗BCS先定El camino先
老老豆豆真係唔會介紹錯

感謝當年連登巴絲拉我入坑
佢好廢
我好鐘意果對黑鬼孖仔 好型
正正係禁先會比觀眾投射到代入依個角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞