今日啱啱睇矖5季breaking bad 好撚正

367 回覆
231 Like 4 Dislike
不過煩到仆街呢
有唔少人話todd可能有強姦jesse
應該冇呀? 佢好迷戀Lydia佢花朵Meth Damon笑到我仆街
I fucked Tedd
不過我覺得係skyler因為同唔到white離婚(條撚樣唔簽)而又想揾嘢激鳩white
所以先俾Tedd屌
好撚似
佢一出現我已經覺得好似

一撚樣
佢其實根本係中產家庭出身係到扮thug 以為自己好型
係呀,嗰班人係敵人,同埋佢經歷多左,但gale對佢黎講係無辜既,所以佢就咁sad
我最憎十足八婆咁
我唔知啊,El camino啲discussion講既
係架,都係一個因素黎

同埋佢又孤獨,老公唔理佢又成日失踪,仲要大住肚番工,tedd又溝佢
如果唔係最後saul叫個黑人偷佢包草
佢根本唔知
睇咗少少el camino
個Todd肥撚到咁嘅
咁咪唔連戲
前傳黎 都好好睇 不過睇玩breaking bad再睇,有d位個懸念會無左
得Todd肥咗姐其餘都ok
鍾意BrBa一定要睇埋
點解我睇會覺得悶同個老婆煩既

我都想覺得好睇
你睇曬未?
我睇頭兩季其實都覺悶有啲拖,心諗咩事點解成套家庭劇咁
於是我信大家口碑頂埋佢,睇到最尾addicted
我覺得係怕gus用gale代替佢 然後殺左佢 見佢應該唔憎gale 佢地合作得幾開心咁
Walter係極度自大嘅人
佢唔鐘意人地俾意見佢
一開始Walter同gale係合作得開心
大家都熱愛chem
又係完美主義者
但後尾gale想俾意見Walter
Walter先發現其實自己都係鐘意同Jeese做嘢
因為佢淨係會跟Walter嗰套
不過殺gale當然主因係驚gus用gale代替佢
啱啱睇完el camino
覺得不是話特別精彩
但叫有個good ending俾Jeese
仲有覺得排骨仔同另外個frd真係好夠義氣
真朋友仲有最後同Mr White 嗰段回憶
佢連Jeese高中有冇畢業都唔知?
最尾果集個弱智仔又唔要佢d錢又屌佢

搞到自己孤零零一個,妻離子散,睇到有少少sad (其實佢自己攞黎,不過因為主角)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞