[當黑仔遇上黑哨] 車路士球迷跌出前六討論區

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
迷干連自己契爺死穴都唔撚知
你咁講沙利迷係咪要另外開一個祖記關注post?
摩迷開熱刺post
安76迷愛post
Avb迷 馬賽post
泰利迷 維拉post
出局就係出局架啦
仲要主場對住b隊個換個教頭訓撚著左都照贏
定係西女人走左去疤迫害佢呀
都講左幾次
Lampard季初都撐Michy
但無耐已經對佢失晒信心
Abraham已經紮住踢左好多場 都唔用Michy
球隊好多時落後Lampard都唔換佢出黎
亦都試過落後變陣打假9都唔用佢

至於Giroud
開季Lampard已經想佢走 覺得佢唔岩球隊踢法
Giroud想留半年證明自己
1月球會簽唔到前鋒 焗住要留隊
而Giroud訓練表現同態度一直都好好
豬sir呢啲真係榜樣 夠哂專業
撚狗對佢投閒置散 佢都盡力踢好每一分鐘
豬蛇呢d咪專業
撚狗下場唔出佢真係
豬蛇
黑哨到咁啲獌狗都仲周圍吠 真係狗改不了吃屎
失晒信心都照排先過Giroud
撚狗有幾憎佢
豬蛇
豬蛇唔罷操走人真係好專業
仲要今年歐國
傳統柱躉式中鋒
有時IQ 150 d 用人真係好撚硬勁
睇尋日嗰場就知豬sir狀態同心態都掂
撚狗再唔畀多啲機會佢就仆街死啦
豬蛇個態度 respect 喇 坐咁耐都無咩點講野

佢想轉隊真心明白同理解 而家無得走都無搞d 咩

屌你老母 望下果個包輸 有得落場 但鬥心係0 完全唔想踢咁 轉會窗叫佢躝佢又賴死 呢d 咁既瘀血 真係一日唔清都無運行
佢隨時鐵腕過摩狗干狗
[出牙衣包輸] 車路士球迷跌出前六討論區
https://lih.kg/1885519
老實講佢都揀榜尾先試陣,點知巴鳩嗰堆英冠都不如。
昨晚個場都叫唔想踢?
佢起碼都做左2-3次射門
有球處邊
呢到又係個個為插而插
成季得昨日打第一場英超正選
其他時間後備落黎加埋都唔夠一場波
杯賽落親場都入波咁濟
又加盟到而家都無試過連續踢三場正選,但係車個入球率就平均90分鐘一球仲高效過艾巴咸
堂堂國家隊2號前鋒
未加盟之前仲係法甲爭神射同比喻為金童
黎左車就比人吊到咁
當年佢簡祖記可能而家上左神台
唉,真心覺得佢唔抵,send過好多次msg叫佢轉會
利申:我係車迷
有迷依手足
阿衣都有人迷
呢單野我唯一屌條八婆既係
唔撚想放就一早爽手d比人工續約啦
早知講唔掂算就搵定下家啦
手足 你打咁大篇野唔似假膠
但係佢真係好撚廢呀麻仆街
豬sir雪得仲耐過佢 出場時間機會仲小過佢
佢琴日後腳比華碩半單刀 衣狗中圈後腳比對家
豬Sir唯一一次攻門 詐糊 衣狗all miss
點忍撚到佢
撚狗 落地獄
豬sir😭😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞