[當黑仔遇上黑哨] 車路士球迷跌出前六討論區

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
獌有連加特
我地有巴舒阿衣
兩塊永遠年輕嘅m巾
喺office 笑出聲
廢人永遠有藉口, 十足十d廢老咁
1.年輕球員就會話冇經驗,吸下經驗
2.成熟d既球員就會話狀態差,領隊唔識用
3.老既球員就會話老, 一把年紀仲想佢點
唔撚識波果啲柒頭,唔洗理
其實1q 150尋晚戰術出人冇乜大問題 正選出衣狗逼搶係搶得幾好 天神爆鼻之前完全壓制住屎眼 佢最錯係仲信4大中堅覺得唔使買人
睇到中場出翻
Kovacic Jorginho mm
成隊波順翻好多 其他唔講
希望打熱刺譚狗出得翻 雖然都應該會miss好多chance 但起碼有威脅啲

Pedro tammy Willian
Kovacic Jorginho mm
Azp ruidger Christensen James
Caba
你話佢出場機會少, 雪到硬哂, 落場博表現 踢到咁獨食 都勉強比你兜得到..
27歲吸經真係.
都 話 請 唔 撚 到 人

求其請個dllm manager 返黎
10月咪又安撫唔到班現場球迷
好想知有冇獌狗會話出廢lin係吸經
一到轉會即清依堆forever a loan
果時市面冇咁dllm級既manager

艾歷尼
白蘭斯
雲加

依家都係加多Loki 同 肥普
Thanks for the memories Frank, but it really is time to go

Welcome Pochettino!!!
冇得買人 邊個會同你捱 整臭自己CV
以家高層俾哂定心丸林伯
黎緊唔玩到就降班我諗都唔會炒

如果夏天轉會操作都係咁既 一係就tune自己做中下遊球迷 一係就落一落車算啦
一早肯用豬蛇咪得
輸波個個都潛 係得阿姨條傻鳩仲出post 仲要刪comment
踢咗幾耐呀仲吸經
請唔到人又係車區傳說黎,幾時有人講過球會請唔到,連9up 報都從來未見過吹到咁大

除左上面果d,德甲d 領隊都可以試下

呢兩年雖然可能都仲係一兩年換一個主帥,但比起之前 明顯油心方向唔同左、耐心好左,連我地都睇到,你估其他領隊睇唔到咩,
咪再9up 請唔到人、整臭cv 之類廢話,車仔幾差都好,比既待遇、資源一定差唔過中下遊/部份豪門
係啊 佢唔嚟喇 因為佢會去你老母個閪到
人哋Ajax都say埋goodbye啦 你仲係到問乜閪啊 屌你老母
椰子:仆街中伏 斬波比衣狗
如果尋日出既係卡雲尼...
柏度上場差但今場幾好解涷返
上場應該係雪得太耐
其實柏度d 走位意識腳法仲係度
見佢成日返中場現位拎波差返順個波唔會死去
呢d 經驗走位係d 新仔冇既
同埋佢跟過哥狗踢過巴塞d 走位意識都好vd
會一失波就係咁迫搶
其實今場吊出佢既有冇睇場波架,定係對住個正選名單忽然球迷冇睇波就吊?
都係吸吓經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞