[當黑仔遇上黑哨] 車路士球迷跌出前六討論區

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
衣狗擺明就害鳩垃圾車
都已經冇出場機會
仲要留係到 屌佢老母
Sancho 本身同我地d護旗手好熟
如果林伯下季繼續重用青訓+ sancho 係倫敦人
都有誘因吸引到sancho 過黎踢車仔
但無前四幾可肯定Chilwell 100%唔會黎
Kepa 係咪玩完
定直至搵到新女友先比佢出
咁要叫傳奇疤鳩帶多d佢落夜場
第一關係要bid贏人
呢一關最難搞咁既操作 到時又嫌agency fee貴
我就冇你咁樂觀 真係奶過太多次野
真, 竟然為左女呢d咁戇鳩既藉口
等傳奇巴仔教下佢
主場17射1中
唔好叫自己big6喇大佬 人唔笑狗都吠
反安大將軍出山 領軍
傳奇疤去開Gay bar 啵老友
Pedro真係搏到盡,真係點屌得落⋯
再咁輸法,應該加碼去買人
Kepa 上年係球場咁樣落沙利面,違反紀律
沙利都係受壓力做下樣 雪佢一場

林伯係雪kepa 同 趕雷狗方面果斷好多
睇過d關於轉會操作既文章
第一關一定係球員意願行先
有時球會私底下接觸agent
個agent都話個球員唔想去個間球會
仲落bid做乜鳩

當然有時都可以俾agent 撚
Eg 當年車仔落bid買張伯倫
都得到佢agent 首肯
但後尾傳返出黎話係張伯倫agent想借車仔引猁俾更好offer俾張伯倫
先水車仔落bid
可惜死用巴豬已經害左隊波
最準消息唔係話
黎車ok, 但干地要佢打左翼,佢唔要
問高普比唔比佢打中中,高普ok
然後一個屈尾十
原來撚狗都係林奠d徒弟黎
你唔想見到衣狗, 想出豬狗.
佢就死出衣狗, bench 豬狗
你唔想見到巴狗, M狗,
佢就場場出巴狗, M狗
我覺得未rule out代表佢仲有興趣
不過競爭太大 如果太貴
我怕球員有興趣球會都唔落bid

盧卡古單野真係太大陰影
唔敢用正常既操作去諗垃圾車班高層
以家太似去揸乾揸淨球會既價值多過去再做大佢
致命傷,堅定擁護四大中堅,不回購ake
係人都知阿姨係垃圾中既垃圾,撚狗都對佢無期望,但撚狗打死譚仔,完全唔識轉戰術用豬腦,呢個就係教練問題,完全諗唔到後備方案、買唔到人又格硬出返阿姨

講真叫留撚狗既人同害佢無咩分別,應該無車迷想見到佢好似米蘭d名宿比人當過街老鼠咁掃走
以後邊場再用亞姨做正選我就唔撚會睇
五大聯賽咁多豪門真係搵唔到個比佢廢嘅前鋒
冇人黎呀
沙利6月中遞信,搵唔切人

你搵其他dllm manager
唔夠10月又係到大合唱fuck人啦
你傻撚左咩
垃圾車今時今日算咩豪門
仲有呢件野,我係連降班隊都未見過咁差既球員
最值得俾機會其實係tmr,但rudiger出番黎後基本上穩坐正選,而有rudiger在場拍檔一定係christensen/zouma
其實買sancho 有晒天時(標價高唔係太多球會競爭)、地利(倫敦)、人和(同球會青訓熟)
我同意呢度大部ching講
如果夏天轉會窗買唔到sancho
高層一定唔合格可以執柒左佢
當然如果係多蒙特唔想黎緊夏天放人就另計
算啦,唔好有咩期望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞