[當黑仔遇上黑哨] 車路士球迷跌出前六討論區

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
如果有得買人買到一pat 屎係西女人責任
但上年夏天擺明俾FIFA 陰左一鑊
西甲三雄全部有得postpone俾佢地買人係得車冇
明打壓車
唔好意思 對救火理解唔一樣
算啦 2月簽咩人都只係夏季先黎到
其實只係將夏季簽人推前左
前鋒/爆得既翼好似傳黎傳去都係丹比利同sancho
真係以突破為主既翼鋒冇傳過
kepa都入西女人數
不如你講下一月簽到邊個前鋒返嚟有用先?最近磅嘅丹比利咪又係DLLM,可以點?派清話齋,如果夏天有得買人都係咁垃圾,屌就冇問題,但冬季邊個得鳩閒賣俾你啊?買到嘅都要貴多幾倍,Panic buy完返嚟成班就expect佢有世界級表現,玩條撚咩
Kepa今季數據樣衰就無視晒當時所有客觀條件,更加無視埋Kepa都係西班牙數一數二嘅龍,喺上季開始做埋首席龍門嘅事實
中場左高猛 串連 打得幾好 rj azp 算係咁
前場三件 同一對中堅繼續災難

左高當打之年 係呢隊西波浪費生命
算啦 撚狗叫哂救命要前鋒
你話佢target係dllm唔買
要佢硬食衣狗同佢唔用既豬sir

呢班高層係車迷值得擁有
人地撚狗係打比郡都可能買/借到佢想要既人
你班傻鳩顛完未
屌緊可以用千幾萬買果陣就冇買, 係要等隻25狗反台先肯做野
岩呀, 你班車狗都係值得擁有閪女人呢件垃圾
Marina有兩大罪:
主要目標就成撚日計到太盡又驚俾人知個底牌,結果一直都只係探口風,探撚到俾人買撚埋都no bid yet;
之後就求其簽隊幾件二三線料填數,令到隊波嘅實力駛完大筆錢都冇提升過

上面呢兩樣我從來都有否認到,但係咪真係apply得落今次嘅冬季轉會窗度先?都係嗰句,其實你地期待冬季簽到咩真係upgrade到隊波嘅人先?如果格硬panic buy,除咗再犯第二宗罪外,咪仲影響埋夏天嘅部署......
總之一句講晒
我就唔信夏天買到d乜野superstar

fool me once shame on you
fool me twice shame on me
全世界都知古圖會走,早做嘅遲做嘢咪又係俾人撳著搶,嗰時的確係有個易搞得掂嘅target嘅,不能你要唔要呀?反Marina有大把嘢反,偏偏就攞一樣都唔算得上係錯嘅收購嚟屌,為講而講,仲要講到Kepa係垃圾嚟咁樣
其實老迪加傷完都差左好多,如果暑假到時會後防大執,唔介意賣
天寒地凍唔洗番工都唔撚睇
弱智西波
https://www.telegraph.co.uk/football/2019/02/04/chelsea-furious-thibaut-courtois-claims-director-marina-granovskaia/

Chelsea even considered allowing Courtois to run down the final 12 months of his contract, but he reacted to the possibility by effectively going on strike – despite also suggesting on the record that he was prepared to respect his deal.

The Blues responded by telling Courtois they would start to consider potential replacements and he may be allowed to go if they could identify the right man and received a bid they were happy with and that would satisfy his demands.

They insist Granovskaia did not, as Courtois claimed, say: “We’ll let you go and we will find a replacement.”

傳奇古圖自己反口又入西女人數
迪加已經係唯一一個見得下人既中堅
呢隊西波賣完人係唔係一定補番我都唔敢講
諗下呢幾年既入補唔補到出
真係想重建既第一步唔該換scout換高層
捧左隊波十幾年 由細睇到大
見班無能既人搞到隊波咁真係心痛
林8一上位就擺明玩新兵陣 柏度豬腦都3字頭 唔出都好正常姐 下話

等下季林柏可以買人再睇下佢教成點
其實有幾廢? 唔睇以為去左下半版... 無得比佢買人 仲響前四 其實想點
咪係, 一開季都預左
佢前7我都收貨 擺到明到成隊執過
後防大執
市場上你執到邊個勁過迪加?
中堅守波偏弱係大趨勢黎
有身體質素+識守波+識傳波既中堅買少見少
你既superstar咪又係得辛祖
預係預左今季本身歐聯都難爭,但真心有幾場波咁輸法真係肉酸,大佬個陣係汁過黎但係未至於會咁啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞