[當黑仔遇上黑哨] 車路士球迷跌出前六討論區

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
下場熱狗daddy私家雞
有機嘅
我地條中場一線啦 係前後問題
講真高華錫真係好撚勁
車中場最勁作用最大係佢但成日都收起佢唔用
有幾次收起佢唔用以為留力下場點知繼續雪,我真係唔明IQ150諗咩
先唔好講會唔會開倉
點解要黎跟你撚狗
事實喺近期連條中場都踢得差喎 事實嚟
如果有歐聯踢都可以博下既
我覺得 教練如果 調教得好
根本 佐 高 簡 呢條中場線 好撚FIT 喎
今年簡迪係咁傷喎
又近30
點睇都係留左高走簡再用筆錢補強
KDB 想跟番撚仔
華錫仲要有d防守
接近全能咁濟
係冇射波
球角球azp如果跌底班死曼狗/var咪又會話正常踫撞唔洗吹
都大半個月都未知撚狗想點
開季以為佢想簡單直接體力化d
9-11月又踢下sorryball
12月開始又玩燒味足球
到底撚仔想踢咩波
曼城賣都唔會賣同聯賽啦
得車先咁on9擺球員俾競爭對手
有料你估皇巴拜祖會冇興趣?
Daddy:”我唔會輸俾同一個人 twice”
最鳩果位係azp比人推先
插水azp要黃
Lampard to Sky Sports: "Maguire should have been sent off, that's clear & that obviously changes the game. Azpilicueta gets shoved so the goal should stand. Giroud was a toenail offside & that one I understand.I don't get why they aren't looking at the monitor. It should be used.
我覺得 前鋒問題 同埋 教練平時 訓練都好大關係
D 前鋒走唔到靚位 邊有得交
其實買到人唔介意賣佐+如果cheek 踢得起
Tam走d直線幾好
屈福特果場球長傳j死
不過依嫁轉打燒味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞