[當黑仔遇上黑哨] 車路士球迷跌出前六討論區

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
準備劇本
冇歐聯位>有錢買唔到big name > 撚仔繼續死攬 > 冇歐聯位 > .....

做得最岩就係季中簽左椰子樹焗佢上船
都係果句, 炒左你預邊個會教?
教得唔好又再炒?
打左26場 騎住熱刺曼聯阿仙奴 排第四 但比呢度啲人屌唔識教波

原來呢度啲人覺得車仔係爭標分子
咁我等完季第7都唔知有冇再同你討論
咁既走勢目標頭10真係唔悲觀
到時夏天大家睇下執唔執到隊波
跌緊但未跌到落個底都要懷住希望
拿 撚狗我覺得唔係最大問題 因為佢都係受害者
我一直最大力屌都係高層
呢度有人猛J既高普
都執左季半先有歐聯打

羅馬非一天建造
我唔介意side 一季俾林伯打好球會個班底
始終而家足球唔同十幾年前既玩法
而家太多富豪球會
有錢都未必買到好球員
最重要暫時睇到球會方向正確
重用青訓+唔買plan cde
個個教練黎得教車仔就預左
呢隊係車仔,認為係爭標分子有乜問題
最唔明係點解林伯有光環
唔係應該對個個教練把尺都一樣?
人地隊差係人地隊事,但自己教得差係事實

最嬲個樣係佢用q 晒d 契仔
信名宿 唔驚!!!
點可能把尺一樣?你俾既資源都唔同啦,咪on9
希望一月無買人潛台詞真係唔買plan cde啦
kepa咁貴係古狗pk反口玩失蹤
我唔信西女人一早知佢走會唔早d搵人
本身kepa好似二三千萬就得
皇想冬季想買佢冇成事renew deal先咁貴
kepa今年係沉了但上季頭四歐霸佢都好大功勞
車又吸引唔到oblak Allison 嗰陣仲有咩選擇
林伯某程度上咪又同上兩任同高層執屎
一月啲目標大家咪又唔開胃
都係個句 唔講對林伯既眼光信唔信任

高層咁既買賣能力 重建到既機會好低

要重建隊波唔該先重建個board同scout
又係d 護閪手,7千萬就算到宜家基本上係無邊個龍買唔到,一早有準備點駛被畢爾包打劫

又要拎黎Bin下
我諗極都諗唔明蘇馬飛剷果球點解拎黃
有冇人有gif/片可以睇多次?
唔係本人想硬留古狗多一年點知佢玩失蹤咩
相同資源都無用啦,教練經驗真係好唔夠、見晒底,比佢買到心水都只係打得好一排,撚狗教左咁耐根本無幾多戰術、陣容變化

以前遺留落黎既問題無解決過,而且仲開始惡化緊,比撚狗出去學多d 野返黎總好過好似米蘭咁搞到d 明宿個名臭晒
馬古尼談爭議判罰:伸腳是本能反應,無意傷害巴舒亞伊

曼聯隊長馬古尼談到自己在比賽中的爭議動作時表示,那只是他的本能反應,自己沒有傷害巴舒亞伊的想法。

“我知道我踢到他,當時我感覺他要倒在我身上,我的本能反應就是伸直腿阻止他。那不是要踢他,也不是故意的,我覺得我當時的決定沒錯。我知道我會碰到他,但我沒有想弄傷他的想法,就是一個本能的反應。我和巴舒亞伊道歉了,而球證也明白發生什麼事,這很好。”

消息參考來源:BBC

黑警pprb
尊重卡巴 但失親d波都幾樣衰
一早話左冬天買個二號龍返黎,你叫個實際上係三號就40碎頂個全盛龍,同當年叫希叔去頂25 古無咩分別,撚狗明顯已經覺得kepa 唔掂,但又淨係要買前鋒,後防龍門又唔撚理,變相宜家唔上唔落,入唔到波又keep 住係咁失波
仲有冇人記得季初大家話今季培育幻幻,唔降班都收貨。咁事實班幻已經開始適應英超節奏,排名都仲係前5 ,其都算係咁啦,大家唔會覺得班青訓個個都有包皮既天份掛
Btw 係諗唔明點解要死攬衣狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞