[當黑仔遇上黑哨] 車路士球迷跌出前六討論區

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
唔係賴龍門,呢2球咁岩救唔到但如果係其他呢?
係你睇到佢D 企位同反應點會俾佢打正選...
季中唔買前鋒冇頭四都抵死
用包輸即係打少一個
佢有冇講將個獎送俾泰來
復出排位:大袋>安>mm先到美隊
支持撚仔
好彩今季 都係鬥柒得小
唔係一早做撚左十弟
麥佳亞唔洗紅然後入埋波笑笑口個個樣....
撚狗雪人唔洗你教

應該得25救到
其實,係應該早少少搵銀河唯一⋯⋯。
睇豬腦出黎同佢分別
第一下後場長傳用個頭頂比後面組織
第二下後腳高仔單刀
之後入埋波係越半隻腳位

除左射術牙衣連柱躉 拉位傳波乜鳩都做唔到
柏度果下半單刀比三 四個人圍住佢走個閪位傳又傳唔到又越埋位
半場一早要換
冇頭4係咪師爺唔上車
Batshuayi vs Giroud [Just today's game]
Minutes played: 68-22
Shots off Target: 2-0
Big Chances Missed: 1-0
Chances Created: 0-1
Passing Accuracy: 94%-100%
Clearances: 0-2
Fouls Won: 1-1

Giroud did more in 22mins both offensively & defensively than Michy did in 68mins!
我見到卡巴叔次次企錯位同反應慢10拍就頂唔順...
輸多兩場就變十弟架喇
又要講架喇 英超最低 七大聯賽尾六撲救率
下半場中場打得好差,咁當然巴舒配合唔到係一個問題,但傳球成功率、控球都太差,瘋狂比人反擊,而有反擊機會時又傳失曬,仲有Kovacic 無曬平時有既過人
同律師研究緊點取消張約
一個字:柒
有冇圖
咁得番一個換人名額,安又傷傷哋,好難半場換曬
柏度半單刀個下牙衣d走位真係世界級垃圾
勁似d垃圾街場唔知點走位鳩走咁
又唔拉開 帶撚埋個中堅落pedro度
見佢成日跑黎跑去補飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞