[當黑仔遇上黑哨] 車路士球迷跌出前六討論區

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
線就個撚個都踩
鍠、疤、馬會都俾人捉到
但FIFA 專登延遲公佈調查結果明做你夏天轉會窗買唔到人就真係第一次無先例
麻煩你唔肯離隊要留係呢到繼續自high 既 就死埋一二邊玩你既唉豬喇屌 咪撚落場獻世 見撚到你條柒頭就炆

落到場行行企企 又唔撚肯郁 射波射到屙尿咁 咁撚厚面皮仲賴死係到唔肯走

以前你有運 成日波追人 比你一落場就入到d 負碌波 而家無運咪現撚哂形囉 廢撚到

廢撚到連打弱隊都刷唔到數據 完全唔知點解要出你呢個柒頭
當日趕癗狗走雪kepa就咁狠
衣狗就仲有機會
疤鳩養傷去玩都有改過嘅機會

根本條攻擊線就無一個擔到大旗
班迷安吹撚到球皇嘅柒頭安11月
到以加16場英超兩入球兩助攻
班高層留佢唔簽辛祖就食屎啦
追清is back
迷安又會話忠心又乜柒㗎啦
就算豬蛇幾唔岩打幾慢都好,點都好過ayi呢條垃圾
反安大將軍終於出番黎帶領大家
歐聯都入唔到點解黎你隊波先
豬sir個球都算 azp個球都算foul
搞得冇得買人 又唔肯放權俾領隊
同閪女人要買邊個球員仲難過買口罩
真係人禍
其實真呀,用班青年軍做骨打到咁,季前又話目標護級成功,而家第四,又打起幾個青年軍,都算係咁,望就望下天做嘢,展望下季
如果sancho 係 true blue
自然唔會計較車仔有無歐聯打
Pogba 當年去獌獌都無歐聯打
辛祖如果太貴 即刻狗衝同安續兩年
劇本
包豬近門都射唔入,摸奶係軟弱d,但對比包豬真係高1班
藍絲var:總之你推人就係唔啱
下場出基奧特係最低消費

odoi同pulisic傷多過踢 安幾多料大家都知 條友入球率低到垃圾 下季唔買sancho真係含撚
Mane推人就無問題 岩岩個場咪又用手
其實我地今季最好成績個段時間
就係d人傷晒迫住用青訓個段時間
班青訓係有質素
反而夏天要清走d無用邊緣人
Pedro, 亞衣,傳奇巴仔呢d有心無力就快d out走
買前鋒同後衛未
呢幾年車既管理操作 會令到有雄心既人卻步
Son伸人一腳就mma
馬古尼伸就係英人熱血精神
撚狗繼續做護旗手啦
Pedro都算了,冇人用逼住佢正選上,係包豬呢條廢物要快d解約
獌雙殺我哋,我哋雙殺熱狗
Sorry daddy
柏度反唔落
廢就廢
但出場拚命三郎咁同你博盡
前場迫到後場抽埋筋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞