[當黑仔遇上黑哨] 車路士球迷跌出前六討論區

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
撚狗躝啦
其實好多時係連帶效應,你前場後場廢咪要中場做多D 去幫
好似如果2閘中堅勁D 對中場防守壓力又會低好多
其實不如踢番3中堅

Alonso Tomori Rudiger Azp James
個人覺得林伯算比起沙蛇少咗好多問題
上年真係嘔血
今年係人腳質素問題多過林伯睇唔出問題喺邊
1. 3件中堅不停試,的確每個都時好時壞
2. 中場簡迪搭邊個都好,係差無勁攻中,反而搞到毒毒幫唔到進攻
3. 啲翼好明顯有心水排序,係逐個傷咪出到去柏度囉。的確安仔今季幾fit,大袋美隊都時好時壞
4. 猛好明顯佢有攬,望佢想成材,但睇到林伯覺得佢未成大器,有時都會出返佐高簡
5. 用牙衣先過豬蛇,我無嘢補充,林伯呢點係鳩到仆街
講真,摸奶達都好過包豬條傻閪
成日都xg贏輸波
隊波冇嗰finishing好
根住一個失誤就gg
Cheek 打成點?
呢條廢人傷到預備組都要走場喎
林伯唯一要屌就係包舒〉豬腦
條垃圾一個優點都冇
其實佐都有一定攔截力
唉,夏季要買中場
犯規就有同紙牌無咩分別
明顯佐高2個一齊踢勁好多喎...
簡迪冇態咪後備囉或者佐高簡咁出
佢又要留個位比契仔MM搞到四不像
女人達當年唔知炒咗幾多單刀
特別係對阿仙奴嗰幾場
已經九黃
好耐冇印象車有球員要拎十張黃停2場

摩拉達點19都唔會差得過阿姨
一你老母
連波都唔撚識射
Azpilicueta on #CFC finishing in top four: "We have lost all the advantage that we have had - we have thrown that away and now we know we have decisive games coming up and everything is going to be decided. Saturday, against Spurs, is a massive London derby."
包輸幾時入過波
Motata叫勁過半季
包輸幾時勁過
叫有運絕殺馬體同閪布朗早d拎英超
Morata有頭
巴舒下下用腳死抽炒到十樓高
一係頂比龍
3件中場無人識射波
屌你老母佐狗3 tackle 2 clearance 0 foul,9次長波8次成功,咁都有得屌,我屌你老母
高華錫果球比迪布尼射
網都穿撚埋啦

仲要走去推窄自己個位
Frank reports on the injury that forced Kante off early on. 'It's an adductor injury. We'll have to assess it but it doesn't look great.'

#CHEMUN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞