[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(91)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唔熟依隻,買隻w60銀包出曬血,但真心唔錯
加條尾應該夠推
唔明 我未買呀
各位點睇sony隻m9?有小小心動,但係隻m7又平成截,係就吸引在個超高音單元同佢sony自家研製嘅單元
諗m9就不如上埋z1r
我之前用m7 感覺太監聽 好似解剖首歌仲多過享受
M9同Z1R兩個取向嚟嘅

順面問用緊M7+ZX507嫌唔夠解剖音樂
除咗M9仲有咩揀,UERR? PP8? ER4SR? 要解剖音樂本嚟係咪唔好買Sony?
如果要玩Z1R,真係要一部有返咁上下推力既DAP
M7/9配sony player音樂感會重返少少 但我嫌唔夠包圍感
成個聲太冷靜 聽動態高啲嘅音樂就唔夠臨場感 反而z1r比到我 sony本身味精重啲 但今次m系列係做監聽又做得唔錯
我試過黑磚 m11 m15
無一部推得好隻z1r 起碼要落部枱amp先出返應有水準
黑磚我試過就一定唔得,如果protable 我諗要去到kann cube,sp1k 加amp,sp2k,n8,墨菊咁先有可能推到
但推到同夾唔夾又係兩件事 推到唔夾同推唔盡但夾 我係選擇後者
有冇人啲機入album相成日顯示唔到?
當然啦,不過原本DAP又唔夾,買Z1R真係考慮清楚
好似係個recess位唔同,所以佢64 audio premium cable 好似有標明for universal only。
係咩我以為0.75絕跡左,不過問過幾間都話CIRM都係0.78
係呀,不過無用了,買左條漢聲kimera。
A18t用家們用緊咩線 條原線好廢
利申 本身有條pw no.5 2.5mm用住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞