歡迎想砌模型o既巴絲入黎(11) 封關呀屌你老母!!!!

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
我用鋼棉花係因為佢係金屬唔索油會乾淨啲
效果大同小異
上個月先賣左對原色加反轉白魔鷲
600蚊對
到時EVA初號機收咗砌埋,先再唸零號機反正佢個盾牌都未有
呢隻一出就訂,個body 太好j 太好扭,係我唯一一隻唔噴油既模型女
揾唔到
只係見到bilibili色
屌 上網溫左成日書

USB電泵 好似真係好撚伏
重諗住 入支 入門噴筆(岩田NEO/群氏/田宮果D)
重駁個 USB泵 入門
做哂功課 發覺 根本唔夠力 通吃

再煩下各位大大 有冇泵 細部得黎 夠新手玩??
同埋 邊隻筆 幾百蚊貨仔 可以通吃 我E D垃圾LEVEL

利申: 齋玩 高達 MG
想噴 金屬色 MAX噴法 E類噴落板件度
再滲線 組裝 水貼 消光(金屬色位好似唔洗消?)

定係死死氣玩返噴罐
已經無心機砌模型
無事嘛?

呢d 時間更加需要有d 世藝做下
如果唔係下下望住d 新聞 / tg group 個人會仲壓抑
筆既話 Iwata 0.35/0.5夠做
我都想知
小弟第一次訂PB
想請教下各位大佬
官網寫2月配送
點先知佢發左貨未
係咪會Send email/sms黎
小弟劣作
冇學番唯有係屋企砌模型
佢應該會send email 講幾號出貨
之後會再有email 俾個tracking number 你
人間有愛
住個區 重災區
想問有冇巴打用過噴罐金色 ts84同ts21?直接噴邊個效果靚d? 想整rg 突自 thx
我咁睇
擔心太多,真係瀨野既話你都無野就到,而唔瀨野既話其實即係擔心係多餘既
咁不如學習下安然面對
無 email 嘅login 返個 account,會有 tracking number
唔小心捽爛咗個水貼
molotow 電鍍marker + e7 candy 油 效果最好

modo 金銀你問我就覺得吹大左,大面積既件就得,噴細件用星光金都無咁嬲
https://www.facebook.com/pmstorehk/videos/768597646898019/?vh=e
你好大力咁刷? 白電油刷唔甩硝基油但係死力既一樣刷得起d 油

btw 有噴油就用x20 洗啦,白電油揮發性高有害既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞