[本地籃球] 2020年香港男子甲一討論區9

861 回覆
5 Like 10 Dislike
真 今季子禮 林萬進好似簽返嚟坐咁
純個人感覺係可以換大家都出場試下 真係無表現先換返去坐
依家仲衰過頭幾年 淨係出死幾個 就算贏到 都覺得唔好睇
好似jon siu咁 頭幾場無貨交 又守唔到 都唔換佢
連試都唔試其他人
籃球亞洲盃外圍賽方面,港隊原定於20日及23日主場迎戰關島隊及澳洲隊。香港籃球總會昨宣布,暫定改為作客賽事,而原定11月的作客賽事,則改為主場進行。
睇子禮ig都覺得佢好撚sad
明明有料 輸緊又唔比出 贏緊又唔比出
坐到個人無態
雖然我好鍾意冇出嗰幾個 但係我覺得教練如果唔用
應該練波表現說服唔到教練掛
如果輸到仆晒街個陣
點都要變下陣 求突破
有時睇到d片 睇熱身時間
真係一分鐘都出唔到咩
如果真係練波表現影響,我諗都要好屎先一秒都唔值
真 我覺得點都可以試下 始終都叫甲一水平啊
未去到學界波咁差咁遠
都唔一定
先唔講個教練點睇李琪
但東方高層應該係開操前有係出場時間/實力方面同教練有講過一向作風/得分點
可能李琪以隊長身分都有介紹過d隊友
但點介紹就唔知
令到教練對每個球員本身已經有個底係度
都係果句 如果佢唔係隊長 真係唔會出佢
屌 呢個真係重點!
又慢又矮 守波大佬ricky林萬進好過佢
3分 點睇子禮都應該值得出番小小時間
做隊長做到成隊波貌合神離
好掛住戰神係到既東方
東方作客延期賽事:
2月8日(六) 寶島夢想家vs.香港東方(客)

2月9日(日) 寶島夢想家vs.香港東方(客)

2月12日(三) 澳門戰狼vs.香港東方(客)

2月15日(六) 西貢熱火vs.香港東方(客)

2月29日(六)澳門黑熊 VS 香港東方(客)

東方未來3場主場賽事:
2月19日(三) 香港東方vs.寶島夢想家

2月22日(六) 香港東方vs.富邦勇士

2月26日(三) 香港東方vs.曼谷吸血鬼
無錯
戰神 最值錢真係領導能力果下
今日睇住戰神打台灣仔先啦
好似係9號(聽日)
今日好似無abl
子禮拎甲一果季真係打到識飛
而家完全唔俾機會
講真,你死攬某幾個人唔係問題,有成績就得
而家又無成績又死攬果幾個人做乜撚
仲想打季後?收皮啦
More detail?

好刺激
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞