朋友夢見自己係PayMe做,有關膳心小館一事

440 回覆
1367 Like 46 Dislike
唔知有件咁嘅事搞到好大?

10萬對任何一間銀行黎講真係好似毫子咁......

btw樓主我上年俾payme食左幾百蚊 (個frd突然本身payme個電話no.冇再裝payme定唔知del左acc) ,你地又冇cs電話,email 一來一回好唔方便可以點做

開獨資企業都
屈人洗黑錢

支那越來越多方法搞個體戶
係咪你做緊果間bank細得制無得開咋
咪撚戇鳩啦,照你咁講八成菜檔報紙檔唔洗做生意
Sole pro你想開銀行都唔撚show你呀,我做依行我唔撚熟過你?
x2
咁我咪問你break左邊條rule囉?
atm一日只可以提款2萬、過左要第二日先提到,咁係咪凍結呀?
我睇唔到 我唔知 你講大話
利申唔割
但係大家點解要用payme比錢 hsbc嫁wor
大家唔用payme 比錢 佢又點會用payme比錢
用埋有心捐錢呀 比多啲小費都係要比現金啦
你都on99
atm唔比提但櫃檯可以無上限
依家去左payme係去左外太空
你有方法即時提到咪幫下人
點解係咁落井下石?
你都on99
atm唔比提但櫃檯可以無上限
依家去左payme係去左外太空
你有方法即時提到咪幫下人
點解係咁落井下石?
仲衰過d唔講道理既大媽遊客
唔肯開就真係可以去MA投訴喇
呢度班hsbc 支持者有方法即時提到錢咪幫下人
點解係咁落井下石?
其實今日之前都唔知呢單野
無必要開post 對同路人冷嘲熱諷
其實真係正常
我之前去樓上鋪買鞋,佢都話今個月爆左limit
暫時唔接受payme 付款
你就on9,同你講左limit幾多,到左limit你都仲叫客入錢落去,咁點幫你?Payme show得好清楚個limit無呃你喎

無落井下石呀,今次hsbc咪特事特辦咁幫佢囉,係佢跌左落地都仲想攞尾彩
杯弓蛇影左姐
不完美可改善
提點完就完啦單野
你係支那人?
支那銀行有上限
香港提錢要收charge但code if bank practice無規定上限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞