朋友夢見自己係PayMe做,有關膳心小館一事

440 回覆
1367 Like 46 Dislike
呢間黃店真係好波 拎住黃店旗號亂帶風向 惡人先告狀

第一:HSBC無凍結膳心館account,只係間野用爆左每月轉賬至銀行上限(港幣五萬)所以今個月先提款唔到,其實下個月就提款到,但奈何間野睇得自己太重,覺得HSBC要政策打壓果十萬蚊。

第二,間野用個人PayMe做商業野,既可逃稅又可以唔洗比手續費,其實已經違反左人地用戶守則,我都想知膳心小館你可以點樣可以告到人? 自爆自己逃稅再爆自己違反人地用戶守則? 人地已經隻眼開隻眼閉有你拎去做生意 你用爆個額咪靜靜地下等個月再用囉,係要開post公審人,博咩?多d曝光率? 的確你成功左既,幾多唔識FC既港豬盲撐你

第三,乜撚野叫搵金管局幫手「撥亂反正」?姐係真係想人執正黎做 真係凍結你account? 到時你咪又係貓哭老鼠開post搏同情。

明明成件事自己錯左,我幾期望你開post澄清同道歉,屌原來唔撚係,仲要踩多人地一腳,仲惡撚過黑警。自己理虧仲要博人同情,你估黃店真係大撚哂?做錯唔洗道歉?

同你理性討論又唔肯 係Facebook到選擇性回覆淨係對自己有利既留言都算 依家玩埋block account同del留言 咁樣滅聲法同中共有乜分別? 行為仲低劣過藍絲 淨係想食人血饅包 一個月cashout唔哂d錢就發老脾 家下真係黃店大哂咩?

利申:唔割 但想呢間黃店好好反省下 做錯唔緊要 個腦真係細都唔緊要 但態度惡劣 混淆事實 亂帶風向就好有問題

偽善,不知所謂

唉 大家都係杯弓蛇影 不過同意必須道歉
原來逃稅
洗撚同上海銀行道歉咩
上海銀行食撚屎
姐係又炒車?
保持2秒距離先
lm
其實黃店唔係大撚曬
你用個人版PayMe 做生意爆limit就抵撚死啦
自己柒仲走出黎扮受害者
又要用又唔肯比手續費
自己人就教佢做人得喇
佢唔聽咪踢佢出黃圈囉
唔使下下私了 藍鋪你都未100%清算晒
仲咁得閒搞鳩黃店做乜
呢d 搞衰黃店個朵,就算比自己人裝修都唔怪得邊個
呢家越來越多垃圾偽黃諗住舉黃絲旗呃飯食呃動員力, 搞臭個朵, 有必要警惕大家
你老母就打手
自已唔岩在先有咩好意思話人?
沖出黎柒😂😂😂
私利撚一定割
咁又冇所謂
玩到咁串睇住比銀行取消戶口
早幾日已討論過

社企稱PayMe收款近10萬元「被扣起」 滙豐:可轉用商用版
https://lih.kg/1830824
良心經濟圈做大咗,就一定會有人為私利而利用
下次要謹慎啲,唔好一見黃店就盲撐
黃店大晒咩?on撚9
講到唔追討係大恩大德,明明係冇用商業版
又幾串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞