20/21 NON-JUPAS 專區(9) 香港人有書讀

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
想問下大家既edu interview係email收到?報左兩科都收唔到 明明gpa都過3唔係太差
有無人有edu music
收到EdU BEd CL interview
但係GS未有interview
有冇人已經收到?
唔係
佢係send message話有interview 然後叫入返edu個system睇interview 詳情
有冇人收到cu ibba interview ?
有咁快咩 佢要睇你三個sem gpa先派
hku cu city都冇
親 我都收到 係咪都係8號
我報兩科都係收得一科可能等多幾日掛加油ching
Cgpa3.3x社科Lingu報咩好
親你老母咩 祝你一個offer都收唔到
成世乞食啦
佢又衰既學埋啲大陸野
想問下有冇人有經驗或者知,
我今年讀緊 Year 3 top-up (同media有關嘅programme),
sem1 gpa 3.73 想報翻 bu 嘅 advertising and branding,
我有個算唔錯嘅CV同埋有比心機寫personal statement,
佢有冇可能唔駛我interview直接比conditional offer?
定係讀top-up佢一定會要我in? 多謝有心人解答

p.s. asso 成績3.4到
巴打可唔可以講下會問咩問題
想問year 1報左bu同Cityu 既bba科,今日upload左transcript,大概幾時會有interview通知?
同志 我都11號
我都有報 但我只係收到Policy management interview
仲係一啲消息都無
真係㗎?因為我舊年入去讀嘅朋友的確唔駛interview直接拿conditional offer, 我以為佢地純粹gpa太高分先唔駛。多係你解答我,希望入到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞