20/21 NON-JUPAS 專區(9) 香港人有書讀

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
Hkcc sem1 3.7 報左poly 英文 有無機會year1走到dse full cert但無ielts
啱 個撚個都入嚟直接打自己GPA問有冇書讀
咁大個Database係到都唔睇
Poly Ageing
想問下有冇人交咗city acct interview preferences
係點樣填㗎
聽聞poly個online application係要計時 要限時內交齊所有嘢
係咪真?如果係 個時限係幾多 我仲未敢開ac
poly無計時
我係copy個表 用word填完send email
有冇人報bu文科交流下
報左咩科?好想佢快啲出offer 等到好焦慮
bu文科年年都係三月先派 唔洗擔心喎
報左英文系

Sem3 GPA >3.9/4 會唔會有direct offer?
睇返database 呢個分應該係冇interview直出conditional offer3.9咁高有冇報埋kongu同cu英文?
有呀,但仲係好淆
利申:超冇自信心
呢個分一定有bu 完全唔洗擔心你dse英文有5?
ive仔 報左city cs 同poly computing 咩聲氣都無
見到其他人已經有city cs offer
係咪因為DSE考得太差
kongu英文系一定要有lv5
ching 你係Asso呢2年點操到英文咁樣
我都想英文好啲 升下EAS個分
上年2019個mean cgpa係3.44 收咗23個
gpa唔係問題 問題係bu中文個interview係好難 聽講係難到完全冇人識
有無人知CU點update GPA
cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞