20/21 NON-JUPAS 專區(9) 香港人有書讀

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
polyu property management 覺得點? 商科gpa 唔高想搏下
讀商科讀背科真係唔太好
3.62 city ais有冇機唔想冇書讀
有冇人知year 1 升 city 既managememt 同operation management 係點?高gpa 加full cert 會唔會直派offer?
ching 幾時報架同埋想問gpa幾多
而加咩聲氣都無
有冇人知 cu 啲 interview 有冇 postpone?
11月尾報,12有中skype in,2星期後有offer,gpa3.5
Social network stream 好差?
我都係差唔多gpa我12月尾先報係咪算遲
已經早過好多人啦
ching咩cc而加都唔知點好
個流程係點
HKCC親生仔
我果時email寫左skype,唔知點解佢wts我video call,我話wts video call要拎住唔舒服,不如轉返skype

自我介紹兩分鐘(佢會加要求)

佢會根據你自我介紹同你學術成績攻擊你弱點,自我介紹唔好吹d你唔識答嘅嘢

最後會問你有冇問題想問

Skype時間17分鐘,全英文
想問下係database有啲人低gpa過我但已經拎到offer
但嗰科係唔洗interview 係咪我交漏左啲咩?
Cityu 仲係under review梗
City Acct 意思係唔會再有interview?依家真係淨係睇cgpa同其他相關資料?
應該係 我都收到話取消
可能人哋有Ielts呢?唔同cc都唔可以作比較啦
HKCC頂級學店
想問下 UST CS定City CS 好
我full cert
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞