20/21 NON-JUPAS 專區(9) 香港人有書讀

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
睇晒咁多年database...冇數據
星期三
佢本身話2月3前會派 但而家應該會延遲
比offer我啦
琴日報咗poly non ju 想問transcript同certfication/DSE證書 嗰啲係咪要scan上去?定影張相就得? 定兩樣都得?(我scan咗
有無得叫學校直接send transcript嘅softcopy比我? 我已經apply咗但應該返唔到學校攞。
清楚就得
有機呀 ba上年識幾個3.9x走 加油呀
ppp 有 spa 唔清楚
SPA都應該有,poly上年同前年收SPA個average係3.46,你計番啲3.6以上嘅,3.3應該都會有offer。
PPP英文冇2係咪唔收
想問下社科sem3 cgpa3.31
CityPPP/ Poly SPA 有冇機
ppp 有 spa 唔清楚
PPP英文冇3係咪唔收
唔清楚 考返ielts 6.5 可能有機
冇3 都ok 有ielts6.5更好
我得3
我都係 不過有ielts 7 希望有ppp
Ching GPA幾多?
3.6x
都係睇你想報咩stream啫 想讀housing嘅話就建議你考 ielts
邊個stream唔洗?
社科sem3 cgpa得3.1x
會唔會冇書讀 好徬徨
唔敢肯定 不過我報politics個陣個gpa同你差唔多 英文都係得3 冇考ielt 最後都有俾offer我 或者可以當係參考
不過有時間嘅話都係去考ielts啦 考左多個保障咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞