20/21 NON-JUPAS 專區(9) 香港人有書讀

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
有冇人收到教大ict interview?
想問駛唔駛著西裝去?
想問下仲有咩u味cut
利申 year1 商科想第一年走
收到 Edu小學數學 interview 好緊張
Interview 會問咩
我上年著西裝,大部份人都有著
今日in完 想知咩?
1.係咪仲係Preparation>Discussion>Present Format?
2.個Discussion Part 係咪同隔離D人交換IDEA 同分工Present 內容同次序
3. 問左咩題目
到依加一個interview都未收到
1. Yes
2. 可以咁講 總之10分鐘4個人任你地講
3. 如果你係政府你地會有咩方法解決某D食物trans fat過多 (唔係好記詳細問題 面完試就乜都唔記得)
啱啱收到poly fashion 嘅email
以為有個水泡 原來係我打漏咗嘢
THX CHING 唔記得問CHING 咩料
讀Acct 咩cc就唔自爆
咁讀完兩年asso先開始報non jupas係咪睇哂4個sem嘅gpa?
當然
想問有冇self-intro
有冇文科ching收到消息?
Bm冇
City16號send email叫我upload transcript上去 話如果審核開始咗就唔睇份transcript

我想問幾號之前要upload 因為宜家個application status係Under review
我諗最好出左gpa就up住unofficial transcript 先啦… 仲要等學校印嘅話我怕趕唔切…
Under review係正常 你報左之後就會咁顯示 除非有 interview, offer 或者擺你去 waiting list個度先會轉 status
呢封email個個都有
至於幾號之前要upload就唔知,佢冇講
但你可以參考下佢interview arrangement嘅日期,有啲科寫明得某日先會有interview,但有啲就到6/7月都會繼續有interview
Follow up嘅問題係關於discussion 定係cv
Discussion
應該ust bm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞