20/21 NON-JUPAS 專區(9) 香港人有書讀

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
考左ielts先 最少都6
Ching 係aim三大?
係呀我year2 hkcc ns,其實最想要都係三大因為都努力左幾個sem而且成績唔太差,不過宜家都暫時收到City finance offer,所以都希望有奇蹟出現
加油呀 Ching
一齊努力,記得sem2 keep住gpa祝你year1成功走到
唔該Ching
Finance 係Direct offer定interview 後比conditional offer?
3.6x yr3 entry
Grm同gender studies
師兄,你eng 同 ieits點
唔好意思 想問下Cu nonju個system 係唔係submit一次就無得改
upload錯咗document 去另一個column 同想更新資料
但個網唔比我改
唔該曬
send email 講聲sorry
錯資料就寫清楚你錯咩
錯file就attach啱嘅files
file name save [HEUNG GONG YUN] Personal Statement (e.g.)去方便人
人哋大可以唔睇
但email唔可以唔send
巴打我都係咁
真係唔該晒你
祝你有好offer
大家咁話
direct offer 爆4就有
有冇人報左Edu sport science 知唔知報個mean要幾多
出咗gpa Bu係唔係upload新transcript再同時update埋個course enrolment form?
Gpa低過你 照去in搏下啦
上年yr1報edu中文 gpa3.4 dse 18 中文5;分卷有星都無offer
Pe
Dse lv3
No ielts
有冇人已經有cu ce offer
想知有冇人已經in左city bom
報咗early round未有interview
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞