20/21 NON-JUPAS 專區(9) 香港人有書讀

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
派左? sd左email?
2點尾都夠入
原來SF黎
係,得番senior entry
請問
Hku Bachelor of Arts and science in social data science 嘅interview 要點準備?
社科yr2 cgpa 3.5x 入polyu cityu bu文社科機會大唔大
edu好似多數收yr2 利申高分過你上年都無收
大 呢個gpa都夠做
有啲係會根據你份 personal statement 而問 同埋都會問啲國際新聞 睇你認識幾多
有冇人知edu eng major interview會問啲咩?
睇返過去兩年database完全無呢科資料
TY 勿相認
因為一直以為個程序係interview>conditional offer
所以呢幾日仲以為咁頹連in都冇得in
HKCC既話機會大 Interview正正常 講英文就得
me too 一開email 重諗住終於到我IN 見到offer 唔知咩料
3.5有得interview
2 round interview你都in得好就有
有 識人3.3x入到 但佢ielts7.0
hkcc cgpa 3.39 ielts 6.5
city ppp politics y1穩唔穩?
師兄gpa幾多
商科3.4 除咗im investment science 重有冇其他水泡
同埋佢今次好似無sd email叫你揀
31/1 hku fbe exploration day? 我reg咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞