點解會出現到大圍捕? 因為一班講好咗香港人反抗嘅和理非走數呀

292 回覆
240 Like 183 Dislike
叫得走先得啦
勇武割撚哂和理非啦
之前話和理非無用都算,依家吹到佢地輸咗都無影響
我真心覺得好悔辱
其實樓主可以幫手現場嗌,畀有裝手足行先
唔使上嚟分化,講晦氣說話,盲推和理非
今日係和勇合一,好多和理非都進化咗,唔明你嗰邊點解會有呢種感覺
你鍾意屌我嘅, 繼續屌
但唔該你屌完順手去楊岳橋FACEBOOK叫佢做野
幫手足申請人身保護令

[突發!] 發現法律漏洞, 可以追擊到黑警濫捕!! 幫手推 !!
https://lih.kg/eLzBQS

[行 動]1.12 1.19 都 活 集 會 同 大 遊 行 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/1814608
認同
但放tg好難唔退一退
但唔會走囉
出post嘅100%唔係勇武勇武走洗撚和理非教咩
仲話咩讓條路俾有裝嘅走先知唔知幾撚多勇武唔係當場被拉,係被跟蹤分散咗再拉?你仲要講個咁戇鳩嘅建議俾啲狗identify到勇武
真係多撚謝哂
其實係唔應該搞
同一日都係勁撚多活動
如果你事前出post,
我會幫你推
現場叫撚咗好多次
可能我都已經去到一個爆發點

另外, 幫手叫民主派做野, 幫手足申請人身保護令
[突發!] 發現法律漏洞, 可以追擊到黑警濫捕!! 幫手推 !!
https://lih.kg/eLzBQS
走>拋棄現場手足
唔走>塞死晒後面
永恆矛盾
我明啊
今日見到揮春條隊長過工會啲隊幾倍個陣,作為罷工搞手我都燥到想郁手
咪撚叫有裝手足行先呀大佬知唔知幾多便衣混入人群跟勇武尾?
勇武連你地拍手都唔想,你覺得佢地會想你讓條路俾佢走?仲要沿路咁撚多狗?
當然我唔覺得你地讓路會有勇武走去行
唔知點解佢覺得和理非唔走就無圍捕
可能佢覺得和理非唔算被捕
而且之前明明好多post屌和理非留係現場搞到勇武無得走
sorry
唔應該貼連登
要去fb
和理非集中地先有用

真係每個熱門頭幾個都見到你地
Ps:想知幾錢一個鐘
樓主講野講到一舊舊咁,好難睇,
然後前排先有人屌和理非唔走快D塞死勇武,又屌和理非留低送頭好on9,而家就屌和理非走得快,真係咩風都吹曬,
事實就係現場好多和理非留低比勇武走先,放到TG冇裝點都冇得硬頂。
拿樓主你講既所有野我都認同
但一單還一單,唔好為左駁贏人而周圍spin如果你係講成個運動既問題,我認同你,更加認同要和理非改善

但如果你係講今日發生既情況,事實又真係唔係你講緊既呢個問題,本人今日一身和理非係遮打留到最後幾個走,防暴速龍係正我身邊行過無數咁多次,膊頭都掂到膊頭咁近,今日既事實係真係勇武無發揮空間所以俾佢地走先,希望樓主嬲還嬲,檢討問題既時候都要理性啲咁討論,大家都想贏,唔係贏場交,係贏返香港呀!
你自己都識這講係大圍捕
唔好blame the victim得唔得
而加係班黑警係度鳩射tg同濫捕
仲有今日金鐘道一早放咗部水炮車係度
你走去怪和理非做乜?
成日話和理非無裝無野可以輸。
其實無人係應該比人拉,無人值得入去坐爆48。
講真到今時今日咁樣濫捕法都肯出嚟已經算係咁(當然大家都有進步空間)
你不如問下無出嚟嗰班做緊乜仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞