點解會出現到大圍捕? 因為一班講好咗香港人反抗嘅和理非走數呀

292 回覆
240 Like 183 Dislike
我就係叫有裝走先嘅, 情況我見到係我所講咁樣

另外你地贏咗啦
繼續咁樣嘅模式行落去

總之對家一出TG, 就全部人一齊衝去坐車坐鐵返屋企

有GEAR係到SET RB爭取時間就唔好理
佢地唔走佢地事

第一個走先最穩陣
無人指揮又唔知情況實係亂
打仗要有指揮官就係咁解
推 基本上和理非係唔應該輕易散哂 永遠都唔明你人夠多 佢要逐個確認你係和理非都幾粒鐘啦 和理理非都要進化
唔撚明, 究竟唔走係咪就企係原地郁都唔郁
俾條路勇武上前就做得到
俾條路勇武退返後就唔撚得?
和理非唔做咪cwb 400人圍捕
現實就係你有無裝都拉你
實係你會分到留守個個有裝定無裝,急急腳個個有裝定無裝啦
佢駛唔駛帶埋頭盔係你面前揚兩揚先入黨鐵啊

定係你要和理非再企得前個條RB防線啊?今日我就企正係遮陣同班狗嘅防線之間,隔離全部都係阿嬸級,夠prove未啊?
屌啦屌啦,一陣和理非都唔出黎又話無人出,出黎又比你屌,問題係成件事無人lead,好聽叫兄弟爬山,難聽叫一盤散沙,武器已經弱過人,又無策略,出黎咪盞送頭。再唔改變無人敢再出黎
有堆人一直覺得冇咗幾個和理非好過冇咗一個勇武架啦
上面位巴打講得好啊 被人斬/拉/失蹤既和理非文宣手足就唔撚計既
真勇武根本唔會介意和理非走先
現場所見 和理非叫人走因為想比後排手足走
其實要有共識 慢慢散 好多和理非走不是怕黑警 而是怕阻住有gear手足撤
我不能代表所有 至少我附近範圍大家的心態如果
食屎啦你
大把阿叔阿嬸幫手頂
分化唔到架喇你
做得和理非 預撚左喇

行快行慢都總有人唔滿意屌鳩你

睇化啲
咪撚理佢啦 次次啲連登勇武都係咁講架啦

「和理非唔掂 唔肯做盾 唔肯去特登被人拉 掛住走
再係咁冇勇武出架啦 全部勇武勁撚灰心呀 你地等收皮啦」

之後下次大型活動見到繼續有勇武手足同和理非盡量配合
好撚過出都唔出嗰啲
總之和理非就阻撚住啦係咪啊 得啦得啦
果度狗多到痴線
全場人都叫有裝走先
去第二度開花仲好 做咩要留係度磨爛蓆
求下大家 垃圾文 不推文 負評 上一頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞