點解會出現到大圍捕? 因為一班講好咗香港人反抗嘅和理非走數呀

292 回覆
240 Like 183 Dislike
我真係唔知你ed 人係做乜撚野
換轉個角度就係見到有理和理非就算好驚都肯突破自己心理關口出黎湊人數 鼓勵下係咪咁困難 點解一定要對自己人咁撚harsh 係咁屌
之前啲人試過唔走 又比人屌留低食花生阻住哂

前面個巴打好聲好氣同你講
你就係度放負話你唔撚玩 成個小朋友咁 我屌鳩你啦
我都唔想情緒勒索 但真係大把人流血受傷被捕流亡
屌你老母上網係度扭計 一句唔岩聽就我唔玩了
使唔使大家氹你un 古古呀?
放人
所以根本出嚟送頭俾人大圍捕就係on9
拉一個都嫌多 和理非都係人 應該要無人被拉
嘩屌咁撚多留言睇唔撚切, 屌鳩我不願面對
係呀, 被圍捕班人和理非多過勇武呀
你鍾意數學幫你計下

勇武佔成個運動人數幾多? 無咗一個係佔整體勇武幾多成?
相反和理非佔成個運動人數幾多, 無咗一個又係佔幾多成?

如果你鍾意玩計數, 話被捕和理非>勇武, 你咪去計下
不如你計埋今場運動, 前線俾人拉個班, 幾多%係和理非嘅?
佢幫你擋子彈個陣, 有無計過數?

根本個重點唔撚係個人數比例
係俾人拉咗之後邊個俾人告得勁D, 邊個易D俾人放走
你仲可以搵民主派搞私人檢控, 又或者係申請人身保護令
你FULL GEAR做呢兩樣野? 得咩?
隔離又有po屌人走得慢
走得慢又屌走得快又屌
我r撚哂頭
講真 無裝要食催淚彈係好危險 好易人踩人 無裝就係無裝 唔係睇動漫咁咩堅持同熱血就可以企定定係到食催淚彈 你又要人唔帶裝 但又要食住催淚彈咁係到等比popo拉 跟本無可能
扮唔到和理非割勇武
未扮勇武割和理非囉
咁你又有冇去做申請人身保護令嘅野呀?
[突發!] 發現法律漏洞, 可以追擊到黑警濫捕!! 幫手推 !!
https://lih.kg/eLzBQS

做啦
根本唔應該走 次撚次都聽到有幾個人大叫

走啦 走快啦 後面啲人走唔到呀
和理非唔走又話等比人拉
走又話乜你地唔係保護勇武咩
現場嗌撚晒有裝走先啦
咁都要開post屌自己人
企一陣好喇
撚狗留番俾中年手足 罰佢哋企
我咪就係話俾你聽今日和理非幫勇武頂緊
然後你又loop番我要和理非幫勇武做乜春啊???
會叫反抗 但叫唔出報仇

因為的確有好多人反抗緊

但報仇?遠遠唔夠
你都痴鳩線

俾人劏肚見腸既既係和理非定勇武呀

將軍澳斬穿肺既係咪勇武呀

最撚憎你依種將勇武無限放大 勒索其他人既低智仔

收皮啦屌你老母

現場9成9都無裝,放tg唔退仲係企到硬食咩,加上防暴已經衝入場捉人。

現場已經叫有gear走先,
但真勇武邊會放心就咁走!
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
係 話明大圍捕就係鳩拉 勇武只要醒水 善用大量和理非數目仲易走到 都唔知樓主屌咩 好似一有人比人拉就入和理非數咁
講咗要不被捕為原則
第一下真係要冷靜咗先
淨係見到前面有狗就向後跑
但係後面都有狗wo
冷靜啲再諗下解決方法
真心唔好慌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞