點解會出現到大圍捕? 因為一班講好咗香港人反抗嘅和理非走數呀

292 回覆
240 Like 183 Dislike
我就唔撚知你啦, 我就係叫有裝走先嘅
之後一直走嘅有成萬人
我都唔知原來有成萬人有GEAR
你錯左因果,出現大圍捕係因為有人留守

唔留守有何來圍捕?

你話人唔一齊留,一齊留咁又點?守幾耐?

守黎做咩?「唔好比狗咁易收工」?

你為左唔好比狗咁早收工犧牲幾百條人命?

你有冇自私左少少?
最搞笑嘅係和理非就係做咗佢要做嘅野,都要俾佢屌
咪即係得個講...
個啲引戰撚就廢事理佢啦
我知你想講乜
你想話和理非留低畀班狗拉
都好過勇武留低畀班狗拉嘛

你唔好咁天真啦, 而家拉返去嗰48唔係以前嗰48呀!
我一向都唔建議喺講明有大型集會嘅期間有行動, 我情願佢地快閃咁樣去其他區搞
人哋都重狗喺呢度,你仲喺呢區搞我覺得唔值得。
我嘅話我係主張勇武同和理非一齊走, 唔好話邊個留低殿後, 大家都係手足。

不過班和理非見都有少少動靜
就大聲咁叫曬走, 結果只係虛驚一場
呢啲我先覺得真係要屌!
想贏嘅話就真係要做到靜靜雞咁, 唔好畀番狗有曬部署, 明知重狗仲喺嗰一區度搞就唔值。
收嗲啦 唔洗再分化啦 講到吸TG好似食二手煙咁易 都唔知你有冇出過去 你當勇武低能嫁?後面有和理非叫走佢地唔識走嫁?一有人比狗咬就怪和理非 和勇一家親 咪撚再分化
其實喺現場會慌會驚係正常,不過喺自己未擺脫到恐懼淆底之前,就唔好得把口講咩報仇,和理非係勇武嘅盾之類嘅說話俾假希望人啦
根本就唔應該入個包圍網入面集會
垃圾post 拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞