點解會出現到大圍捕? 因為一班講好咗香港人反抗嘅和理非走數呀

292 回覆
240 Like 183 Dislike
根本和理非今日就升級咗,係差在唔係好夠人
一眼望過去全部Black Bloc,短褲短裙仔唔見哂
個個識帶口罩
除咗一開始set條戰線一邊傳野一邊無視咗匯豐地下個十隻曱甴牙煙到癲之外
速龍第一波連續掟3粒TG都拉唔到人

樓豬就唔知係到屌乜春

剩係計拉人,個兩個因為有手套同長者八達通嘅女手足唔通係前線咩,點解兩粒鐘後仲係中環附近,咪就係因為和理非無走到囉
話左和勇不分 宜家又分化 又屌
拉啦
求下大家 垃圾文 不推文 負評 上一頁
好過唔出嚟
以後 和你非 開中間一條通道比有裝走先
今日一早就包晒金鍾 中環
水炮車又泊定係高院
想問樓主有咩高見或者覺得今日點先叫贏
樓主啱呀,繼續屌啦,屌到得返勇武自己圍爐啦
今時今日仲會嚟依啲唔係民陣搞、又預咗有圍捕嘅集會遊行已經算係咁啦
無gear索咗tg你想點?仲可以保持冷靜係到個包圍圈到?
勇武想走從來無人擋你喎,講到自己留低係和理非累你咁
仲有班狗一早係外圍係咁拉和理非
樓主係咪訓左成日
一直講緊對家而家連和理非都唔會放過 之前大家有眼睇
樓主就有嶄新觀點話和理非被人大圍捕完可以輕鬆走人

最撚好笑係佢完全係事後孔明
如果全部和理非唔走俾狗拉晒 咪又出現返樓主口中既大圍捕囉
啊唔係喎 樓主話和理非被捕唔計
遮陣好多都係便裝+外科口罩,就算係black bloc嘅都唔多上豬嘴
嗰個情況咁撚多人,和理非唔走啲根本塞撚死哂
點撚會讓開一條路大嗌勇武有裝走先啦咁班狗就開心啦喺條路度逐個跟尾就得好心都要用撚下個腦先
個問題係
宜家d狗係一定會濫捕 捉人返去

和理非比狗咬 好大機會48小時內就無事
但勇武/有裝既比狗咬 就隨時比狗打完再老屈
咁如果我地控制到既話 係應該比和定係勇走先?
咁你又吹大咗

今次輸完班差佬仲唔食過翻尋味?見靚女就食,見黃店就掃,唔鐘意就砌你生豬肉

除非你係有美國國籍嘅和理非啦
走>點解唔幫手做盾
唔走>塞住條路大家走唔到
仲有班工人姐姐好恐慌咁大叫
嗰下真係會嚇親人
唔係1212真係人踩人踩撚死晒
其實今日得遮打塞住哂,遮打道過咗終審已經開始鬆動,皇后像廣場直情可以任跑唔嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞