懷疑被貓義工偷貓!良景偷貓

1001 回覆
45 Like 179 Dislike
唔知佢哋捐咗錢比澳洲未
咁又點 你唔妥咪搵動物協會 或者唔幫咯 認真人地嘅野我地無資格插手 更何況係偷去賣
係,根本等同幫人賣仔賣女

加上咁多打手,大家知咩事啦
樓主後期裝咗貓窗 有飽飯
最多叫意外
個個月唔見電話都唔代表可以比執到嗰個人拎左去啦下話
你係做呢行定受害者
op 走失貓冇犯法
你班偷貓賊盜竊 坐幾碌
報警喇!
咁你係咪個個月唔見電話我就可以執咗去賣俾人?
op 走失貓冇犯法
你班偷貓賊盜竊 坐幾碌
岩呀 你老母比你激撚死啦濕鳩 咁又點呀 我等你老母出街再帶佢 幫佢搵老公呀

覆啦柒頭
有人執到隻貓仲要同家人傾扲唔扲返
唔係應該即刻扲返?
人地On9 樓豬都唔好得去邊
op 走失貓冇犯法
你班偷貓賊盜竊 坐幾碌
如果你接返佢 唔好再咁對佢

上面facebook截圖個po試下message 個po主
你問咗街坊未?唔見嗰日邊個幫你睇住
交咗俾邊個
實有人知個貓義工係邊個唔係唔會放心交俾佢
可能個貓義工住你附近
問埋看更區議員 依家只能夠咩都試下
呢個好笑p牌仔慘過食屎
同你講d野冇咩分別啫
偷嘢當有point 有咩討論空間啫
偷貓係正義係道德
可惜偷野要坐監
主席:有兩個問題,有警員強姦被捕女士,請問署長有幾多宗?
送去大陸有幾多人?被自殺有幾多人?

鄧:一位女士作出指控,而家我哋循誤導警務人員或者畀假口供方向調查。
見好多人話樓主可能唔止一次失貓
大家可能覺得佢被人呃走隻貓唔值得可憐
但大家其實都要正視下貓義工搵老襯依個問題
明知隻貓有主人 唔經人同意就話送出去領養送走隻貓
仲要BLOCK人 好合理咩?

同執左人地部電話聯絡接洽唔掂直接賣左人地部機有乜分別?
初頭以為係啲痴線貓義工,點知原來係你
好心啦,住公屋豆潤咁細個單位都可以走失貓,仲要3次添,咪撚養貓啦,害死隻貓
又係貓義工
左膠:我偷走佢個細路送比人都冇問題因為佢老豆對佢唔好個細路生物黎唔係死物 唔計唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞