[親生仔] Google Pixel 討論區 (36)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我估一千多少少
一定冇啦
巴打你咁樂觀
隔住個moon都想嘔
部pixel 3轉唔到連登background photo
揀完張相之後撳極個箭嘴都冇反應
有冇人知咩事
咁灰呀?
我估估吓咋
Honest 用緊3代
仍然覺得好好用
Pixel 3 個來電同鬧鐘都寧捨細聲 播歌又勁大大聲
2xl幾多gb? 有興趣。。。
部essential壞壞哋,想換部128gb嘅親生仔頂到4A
之前全新279
Amazon 寄錯左部Pixel 4 128GB白色黎

有冇巴打想要,TG傾
https://t.me/oldng
pixel 4係咪唔support香港啲台嘅voLTE?
係咪有module裝, work唔work
立場姐姐
應該6月出,頂埋佢啦
我… 而家打得出同聽到電話要靠彩數,等佢唔hang機
大家喺香港咩鋪頭買
過左black friday先壞機
而家貴返買唔落手
出pixel 4a既時侯
DLLM samsung 出左部 galaxy chromebook
靚到dum 一聲

人地design 就同pixelbook 好似
點解google 唔可以生性d, 搞埋d pixel slate pixelbook go

暫時睇d 人都係讚 Samsung 做得好
google 一早肯出pixelbook2 一定大賣
永遠都要比人搶idea 搶頭淡湯

到底d 管理層做緊乜,不如等我去做仲好

其實 samsung 出呢部同pixelbook 好似

不過改左好多pixelbook 嘅缺點

google 如果早d 做同樣嘅野,之後出3:2 就ok
本來買咩
pixel 4 xl啲淘寶貼真係唔掂,試咗兩間前鏡頭都入塵,睇嚟下個月去台灣要貼整張imos試下
想問下....而家想入3a既香港邊間入會穩陣啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞