[親生仔] Google Pixel 討論區 (36)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
第二張有啲假 最遠啲壽司應該要濛啲
可以手調景深程度,auto唔係咁自然。
次次都會調較下
第一張出咗事啦
飲管 頭髮 樹葉 呢啲間唔中都做唔到
睇流出4a幾正 不過無行
有assistant都冇行就叫佢食屎啦
唔準架
我3部HTC 新機買返黎差極都係87-89
原廠條type c to 3.5mm adapter壞咗
喺特賣城買咗條又話not compatible用唔到
想問係咪一定要買返原廠
之前有人講過要買有dac嗰啲先support, 勁平嗰啲冇dac用唔到
有dac嗰d都要5-600
我試過有巴打講過嘅htc平嗰隻係唔得嘅
好似用唔到咪

有冇人用pixel 3 android 10 + 藍芽耳機
每一次開app 冇掂任何嘢 較音量條bar 會彈出嚟
apple果條唔係都有dac咩
fixed
係,用緊,$69 平靚正
有黑色原裝pixel 4 XL Fabric case想放,有興趣巴打可以telegram我

https://t.me/bbccccccco
全新定二手
全新
android10 點先set到淨係響電話 其他全部都唔響
Do not disturb?
我想keep住有notification但冇聲
開Do not disturb 電話同notification係一樣有聲/冇聲
真係完全唔撚準.. 呢個睇左一排就 uninstall 左無再睇...
裝左就好自然不停睇, 成撚日睇住粒電好似快死咁就好撚唔高興.. 跟住就更加忍唔住不停 mon ..
低就唔開心, 高就自我安慰
hold住個notification轉silent
有無工程巴打,gpay突然唔work
root咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞